HTML

Friss topikok

Los Angelesben mutatják be a Madagaszkár 2-t

2008.10.16. 11:36 bellini

Los Angelesben, a Mann Village Theatre-ben, október 26-án mutatják be a Madagaszkár 2: Escape 2 Africa című rajzfilmet. A bemutatón a rajzfilmhősök hangjai is jelen lesznek.

A PR Newswire úgy tudja a bemutatón jelen lesz Ben Stiller (Alex), Chris Rock (Marty), Jada Pinkett-Smith (Gloria), David Schwimmer (Melman), Cedric The Entertainer (Maurice), Andy Richter (Mort), Sherri Shepherd (Alex édesanyja), Alec Baldwin (Makunga), will.i.am (Moto Moto) és Tom McGrath, valamint Eric Darnell a film két rendezője.

A bemutatóról nem fog hiányozni a film forgatókönyv írója, Etan Cohen, a film producere Mireille Soria és Mark Swift, valamint a film zeneszerzője, Hans Zimmer sem.

A bemutatóra az énekesnő Fergie-t is meghívták.

A Dreamworks történetben a NewYork-ból kiszabadult hősök kalandos útjuk során őshazájukba, Afrikába repülnek, de gyorsan rájönnek, hogy az élet itt nem olyan egyszerű, mint az állatkertben. Kalandozásuk során találkoznak vadonbéli rokonaikkal, vadászokkal és ragadozókkal, miközben számtalan humoros történetben lesz részünk .

Szólj hozzá!

Címkék: film rajzfilm filmelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100716679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása