HTML

Friss topikok

Szűrésen jártak a Jóban Rosszban sztárjai

2008.10.14. 14:06 bellini

Vérüket adták a Jóban Rosszban sztárjai! A színészek azért döntöttek úgy, hogy teljeskörű egészségügyi szűrésnek - és így vérvételnek is - vetik alá magukat, hogy felhívják a figyelmet a a megelőzés fontosságára. Brózik Klári, Damu Roland, Novák Heni és a sorozat producere, Nagy Tamás a Debreceni Egyetem OEC Kardiológiai Intézetében vettek részt a szűréseken, Damu Rolandról azonban kiderült, irtózik a tűtől, úgyhogy a vérvétel nála kimaradt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szív napja rendezvényen a Jóban Rosszban sztárjai végezték a különböző szűréseket, Debrecenben pedig őket vizsgálták. Dr. Édes István, az intézet vezetője értékelte a vizsgálatok eredményeit, és szerencsére semmiféle rendellenességet nem diagnosztizált, színészeink így nyugodtan alhatnak.

 

„Mindig is azt vallottam, hogy jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság. Azért is vállalkoztam szívesen erre a szűrésre, hogy ha baj van, akkor tudjak róla! A megelőzés nagyon fontos része az egészséges életnek.” – árulta el Brózik Klári.

 

Damu Roland az utolsó pillanatban visszalépett a vérvételtől. Elárulta, retteg a tűtől, és csak olyankor engedi megszúrni magát, ha nagyon szükséges.

 

„Félek a tűtől, ezért hagytam ki a vérvételt. A szűréseket azonban nagyon komolyan veszem, évente egyszer minden vizsgálatot elvégeznek rajtam. Az idei már megvolt márciusban, így megmenekültem attól, hogy újra megszúrjanak” - nevetett Roland.

 

Novák Heni szintén nagyon óvja az egészségét, ő egy kicsit meg is ijedt, amikor a professzor visszahívta, hogy együtt értékeljék ki az eredményeit. Szerencsére kiderült, nincs semmi gond, csak néhány értéke az izomláza miatt picit eltért a normálistól. Heni úgy döntött, a vizsgálatokat Budapesten újra elvégezteti, hogy ne legyen egy csepp oka sem aggodalomra.

 

„Hamarosan újra kivizsgáltatom majd magam, ezúttal éhgyomorra. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres szűréseket, és azt, hogy az ember vigyázzon a saját egészségére. Nemcsak a saját, de a családja érdekében is. Ha példát mutathatok, meg sem kottyan egy kis tűszúrás.” - mosolygott a szép színésznő.

Szólj hozzá!

Címkék: tv sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81713414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása