HTML

Friss topikok

Mark dalolva vacsoráztatta vendégeit

2008.10.13. 09:45 bellini

A hét első szakácsa Mark még német recepteket is használt a vacsorájához. Miután a zöldséges megadta a lánya telefonszámát, a borkereskedő elkérte a személyijét, Mark kalandosan, de végre belevágott a főzésbe. Úszószemüvegben megpucolta a hagymát, de a vendégeket már nyakkendőt kötve várta. A többi pedig már csak Hal a tortán…

 

Mark számára már a bevásárlás is kalandosan indul. A tinik körében népszerű énekesnek a zöldséges például megadja a lánya telefonszámát. Ráadásul kisfiús külseje miatt a borkereskedében még a személyi igazolványát is elkérik. Egy sörözőben pedig megtanulja, hogyan kell sört csapolni. Végül még a bevásárlólistát is elhagyja, de anélkül is boldogul.

 

Fózés közben az anyukája segített neki. Mark a hagymapucoláshoz még úszószemüveget is húzott, annyira könnyezett a szeme. A desszertet pedig egy német nyelvű receptböl készítette.

 

A vacsora alatt Bódi Guszti Edina dekoltázsára tesz megjegyzéseket, Edina pedig Schobert Norbit próbálja meggyőzni, hogy egyen krumplit.  .

 

 „Jó volt látni, ahogy elfogyasztják a vacsorát, az különösen jól esett, hogy Norbi az elvei ellenére még a cukros desszertet is megette, Gusztit pedig rávette, hogy igya meg a pálinkát.”- lekesedett Mark.

 

Az este végén az énekes még azzal is meglepte vendégeit, hogy jazzt énekel nekik, Norbi pedig arra igyekezett rávenni a többieket, hogy a zenére egy kicsit aerobikozzanak. A társaság azonban inkább Mark mellé áll, és együtt énekelnek.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show énekesek celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77711114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása