HTML

Friss topikok

Kelemen Anna kiborult Sipos Peti vacsoráján

2008.10.10. 11:39 bellini

A hét utolsó szakácsa, Sipos Peti egy laktanya kantinjába hívta vacsoravendégeit. Cukrász múltjának köszönhetően látványos fogásokat tálalt: torta alakú főételt, és a hamburgerre hasonlító desszertet. Kelemen Annának a péntekre elege lett a fiúkból, így egy igazi csajos hiszti sem maradt el a hét végén.

 

Rendhagyó helyszínen, egy laktanya kantinjában várta vendégeit Sipos Peti, a pénteki vendéglátó. Az Irigy hónaljmirigy sztárja végzettsége szerint cukrász, és ki is tett magáért a fogások különleges külsejét illetően. Az előétel pont úgy nézett ki, mint egy fagyikehely, a főétel pedig torta formát öltött. Ráadásul ennek a közepébe még egy tüzijátékot is rakott Peti, tekintettel Uszkó Laci közelgő születésnapjára.

 

„A fiúk nagyon értékelték a látványt, még az ízeknél is jobban. Gondoltunk egyébként arra is, hogy ha az összes adás lemegy, akkor a recepteket feltesszük az együttes weboldalára, hadd csemegézzenek belőle a rajongóink is. A továbbiakban pedig, ahogy eddig is, a fiúkkal rendszeresen tartunk majd közös kerti sütéseket.”

 

A helyszínválasztást Peti azzal is megspékeli, hogy vendégei a buszon behívót kapnak, majd katonaruhába öltözteti őket, és még azt is elmeséli, hogyan rejtették a katonák a wc tartályba az italokat. Ezek után a főétel előtt még a krumplipucolásba is bevonja őket.

 

Meglepetésvendégek is érkeznek az este folyamán, elsőként Sipos F. Tamás énekel, akiről a neve miatt mindenki azt hiszi, hogy Peti testvére. Majd K.O. Laci és csapata is megérkezik, de tőlük már Anna is k.o. lesz, elege lesz a férfitársaságból, a katonáskodásból, és teljesen kiborul. A fiúk nem értik, mi a baja, hiszen egész héten jól elvoltak. De Anna ezen az estén még Imire is haragszik, akivel pedig az előző napokon láthatóan jól érezte magát.

 

„Bár nem értettük a kiborulása okát, nem rontotta el a hangulatot, legfeljebb az utolsó negyed órában – fejtette ki Peti.  – Valószínűleg ennek az estének a témaválasztása nem volt feltétlenül a kedvére való.”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 tv show hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93706579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása