HTML

Friss topikok

Némó segített főzni Kelemen Annának

2008.10.08. 10:22 bellini

A szerdai napon Kelemen Anna ragadja magához a fakanalat. Nincs könnyű dolga, négy éhes, és kíméletlenül kritikus Irigy Hónaljmirigyes fiút kell jóllakatnia. De a merész Annát nem kell félteni, amikor elakad a konyhában, Némót hívja segítségül.

 

Kelemen Anna ugyan nem sűrűn forog a konyhában, de lelkesen vetette magát a feladatba. De arra nem számított, hogy ilyen nehéz feladat elé állítja önmagát. A saláta például rögtön az elején összeesett a túl sok sótól és fűszertől.

 

  „Elégedett vagyok, hogy próbára tettem magam egy ilyen megmérettetés során. De arra nem készültem fel előre, hogy milyen nehéz lesz egyszerre koncentrálnom a főzésre, és arra, hogy tulajdonképpen egy forgatáson veszek részt és kamerák vesznek körül.”

 

Végül segítséget kért, ami meg is érkezett, a Club54 zenekar tagja, Némó személyében. Némó meg is mentette a helyzetet, igaz ugyan, hogy az előételből lett főétel, az ebbe szánt ricotta pedig végül a desszertbe kerül. Az este folyamán azonban nagyjából sikerült eltitkolniuk a vendégek elől, hogy Anna nem egyedül készítette a vacsorát. Bár főzés közben még alkalmi szakácscimborájával évődött, ez az este is úgy fejeződik be, hogy Anna és Imi a konyhában beszélgetnek.

 

 „Örülök, hogy azt választottam, hogy egyetlen nőként veszek részt négy férfi között a főzőversenyben. Lett volna lehetőségem másokkal is együtt forgatni, de jól éreztem magam velük. Csak a hét végére sokalltam be egy kicsit, ahogy azt majd a nézők is látni fogják.”

 

Az este egyik főszereplője Zeusz, Anna kutyája volt. Az eb ugyanis folyamatos ugratások céltáblájává vált, amióta tele voltak a lapok azzal, hogy megharapott egy idős hölgyet. A fiúk konkrétan azzal ugratták Annát, hogy egy nénit hoznak a kutyájának ajándékba. A forgatások azonban jó apropót kínáltak Annának arra, hogy bebizonyítsa, Zeusz valójában egy ártatlan jószág.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 tv show hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13702503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása