HTML

Friss topikok

Budapest Game Show

2008.10.07. 15:52 bellini

Játék-rajongók figyelem! Idén is megrendezésre kerül a Budapest Game Show. Bemutatkoznak az őszi-téli szezon legújabb videójátékai. Előadások, nyereményjátékok, versenyek és premier előtti játék tesztelés reggeltől estig október 25-én.

 

Idén második alkalommal rendezik meg a Budapest Game Show-t. 2008. október 25-én, szombaton a Millenáris Tetátrum (Millenáris Park) reggel 9-től tucatnyi virtuális világnak ad otthont egészen 20:00-ig. Az egész napos rendezvényen ingyenesen vehet részt minden videójáték-őrült.

 

A Budapest Game Show-n bemutatkoznak a 2008-as őszi-téli szezon legújabb és legfontosabb játékai. Nyereményjátékokon és versenyeken mindenki kipróbálhatja magát. A színpadon a hazai gaming újságírás ismert alakjai mutatják be a rég várt játékokat. Akinek pedig ez sem elég, az a kiállított Xbox 360 konzolokon és számítógépen kipróbálhatja kedvenc játékát.

 

A játékos kedvű látogató az elsők között rúghatja a virtuális labdát a FIFA’09-es verziójával vagy épp a Need For Speed Undercover-t csodálhatják Magyarországon először.

 
A Budapest Game Show 2008 játékai:
 

Microsoft, Xbox 360: Fable2, Gears of war 2, Lips, Banjo-Kazooi Nuts & Bolts, You are in the movies

 

Electronic Arts: Dead Space, Mirror’s Edge, Need For Speed Undercover, Fifa’09, Warhammer Age Of Reckoning, C&C Red Alert

 
CD projekt: Moto GP’08, Tomb Raider Underworld, Stalker Clear Sky, Pure
 

An-Tec Kft: Call of Duty: World at War, Guitar Hero: World Tour, James Bond: Quantum of Solace, Star Wars: Force Unleashed, Far Cry2.

 
További kiállítók: Asus, Basys, Symantec, Windows Mobile, EA Mobile

Szólj hozzá!

Címkék: esemény rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr85701282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása