HTML

Friss topikok

Indul a Szexi vagy nem? harmadik szériája!

2008.10.06. 10:55 bellini

Október 6-án indul a VIVA televízió képernyőjén a nagy sikerű Szexi vagy nem? harmadik szériája. A műsorvezető ezúttal is Zola, a zsűri összetétele viszont változik, ahogyan díszlet és a produkció hangvétele is. Meglepetésekben tehát nem lesz hiány az új évadban, ahogy szexis szereplőkben sem!

 

Tele lesznek meglepetésekkel a Szexi vagy nem? október 6-től látható vadonatúj adásai. A VIVA televízió népszerű műsorának új szériájában szinte minden megváltozik, kivéve, hogy izgalmakban ezúttal sem lesz hiány. Megújult színek között, vadonatúj díszletben lépnek a versenyzők a zsűri elé, a megszokott műsorvezető, Zola irányításával.

 

„Ezúttal is egy három tagú zsűri veszi majd szemügyre a játékosokat. Ahogyan eddig, most is teljesen különböző habitusú bírákat válogattunk, lesz köztük, akit kedvelnek, lesz, akitől tartanak majd résztvevők.” - árulta el Zola.

 

A megmérettetések lényege ezután is hasonló lesz, mint eddig, de a külsőségek mellett mostantól a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt fektetnek a kommunikációra, és a középdöntők kérdezz-felelek feladataiban komolyabb kérdések is szerepelnek majd.

 

„Visszafogottabb, elegánsabb hangvételű műsorra számíthatnak a nézők. Én is komolyabb stílusban beszélgetek majd a versenyzőkkel, mint a korábbi adások során, de ugyanolyan frappáns feladatok elé állítjuk a jelentkezőket.”

 

Szexi vagy nem? Október 6-tól a VIVA műsorán!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tini szexis

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr94698547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása