HTML

Friss topikok

2008. október havi horoszkóp

2008.10.02. 21:07 bellini

 

Kos
 

Érzelmi életed bizonytalansága, instabilitása okozhat gondokat október elején, néhány csalódásra, félreértésre is számíthatsz, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a búbánat. Légy türelmes és kitartó, akkor talán nem kerül sor szakításra, vagy komoly vitára. Anyagi ügyekben is sok feszültség várható. Sajnos a mostani konstellációk inkább viszik a pénzt, mint hozzák. Szánj több időt családodra, barátaidra, mostanában kevés időt töltöttél velük.

 

Kedvező napjaid: 5, 17, 19, 24, 27.

 
Bika
 

Nehezen találod a helyed, s ha úgy érzed, mindenhol és mindenki mellőz, az Mars kellemetlen hatásának eredménye. Számos akadállyal kell szembenézned október folyamán. A csalódásokkal teli időszakot még barátaiddal, esetleges pároddal való kapcsolatod is alaposan megsínyli. Kisebb veszekedésekre, konfliktusokra is lehet számítani, főleg a 3.-a és 9.-e közötti napokban. Anyagilag vegyes ez a hónap, bevételekre és váratlan kiadásokra egyaránt számíthatsz.

 

Kedvező napjaid: 15, 17, 18, 21, 24.

 
Ikrek
 

A párkapcsolatban élő Ikrek problémái a hónap első napjaiban igencsak felerősödhetnek. A családi életedben is szeretnél rendet tenni, amiben az anyagiak segíthetnek, de az erőszak vagy az akarnokság már kevésbé. Próbálj meg olyan kompromisszumokat találni, ami környezeted minden tagjának, esetleg barátaidnak is megfelel. Ez egy nehéz feladat, mégis sikerülhet, ha toleráns vagy. Érdemes lenne egy kis pihenést is beiktatni a rohanó hétköznapok közé.

 

Kedvező napjaid: 9, 16, 17, 25, 26, 30.

 
Rák
 

Október hava nagyon kellemesnek és ígéretesnek tűnik, azonban egy dologra feltétlenül oda kell figyelned: az új ismertségek sok gondot okozhatnak, de ebben a hónapban megszakadhat néhány régi vagy induló barátság is, és csalódhatsz abban, akit eddig barátnak hittél. Ellentétben az előzőekkel váratlan pénzforráshoz juthatsz, de légy óvatos, ne költsd el meggondolatlanul. Társaddal vagy kiszemelteddel kapcsolatban is problémák merülhetnek fel.

Kedvező napjaid: 2, 5, 15, 19, 26.

 
Oroszlán
 

Kedvezően indul október hava, bár a hónap utolsó napjaiban már számos nehézségre számíthatsz, amit párkapcsolatodban és hivatásodban is megérezhetsz. Családoddal, társaddal vagy épp közeli barátoddal félreérthetitek egymást, ez konfliktusba torkollhat. Munkahelyi bonyodalmakra is sor kerülhet. Így jelentősen több türelemre lesz most szükséged, mint eddig bármikor. Azonban akadnak segítőid is, akik támogatóid lehetnek a nehezebb pillanatokban.

 

Kedvező napjaid: 4, 7, 10, 12, 20.

 
Szűz
 

Számos, - az elmúlt hónapokban csak halogatott - feladat vár rád a hónap során, néhány még a nyárról vagy épp tavaszról maradt... Nehezedre esik a sok munka, de az esetleges tanulás is. Ne keveredj feleslegesen konfliktusba munkatársaiddal vagy iskolatársaiddal, egyszerűen csak hagyd szó nélkül a dolgokat, amit alaptalanul vágnak a fejedhez. Ha belebonyolódsz a vitába, Te húzhatod a rövidebbet. Pénzügyekben szerencsés lehetsz, főleg 26.-a után.

Kedvező napjaid: 8, 11, 15, 17, 23, 29.

 
Mérleg
 

Megérint a változás szele, ne halogass tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat neked! Többek közt a munka mellett szánj időt a pihenésre is, akár a pároddal, akár barátaiddal tölts el egy kellemes hétvégét októberben. Nem árt a pihenés, hisz sok feladat megoldása vár még rád. A hónap folyamán számos új barátságra, ismeretségre tehetsz szert, melyek hosszú távon segítségedre lehetnek. Kiváló időszak lesz a 21-28-a közé eső néhány nap!

 

Kedvező napjaid: 10, 21, 23, 24, 27, 28.

 
Skorpió
 

A hónap első napjaiban a pénzügyek kerülnek előtérben. Sokat költhetsz régi vágyaidra, kicsit túl is költekezhetsz, - de ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ugyanakkor emiatt nézeteltérésekbe keveredhetsz közvetlen környezeteddel. A hónap végére beköltözik végre otthonodba a nyugalom, így a lazításra is jut egy kis időd. Mostanában senkinek ne adj kölcsön, mert kevés esély van rá, hogy megadják valaha is! Légy körültekintő a közlekedés terén különösen 26.-án és 27.-én.

 

Kedvező napjaid: 3, 8, 13, 20, 22, 30.

 
Nyilas
 

Október havának első napjai kellemetlen meglepetéseket rejthetnek, ezért légy jelentősen óvatosabb a közlekedésben és kommunikáció terén! Könnyen megeshet, hogy többen félreérthetik, amit mondani szeretnél, vagy épp amit csinálsz. Családon belül, barátokkal, szomszédokkal ne fogj olyan beszélgetésekbe, levelezésekbe, ami félreértésre adhat okot. Ezeket az ügyeket inkább halaszd el. Ugyanakkor a hónap vége már pozitív tendenciákat hoz, eltalálhat Ámor nyila, vagy fellendülhet kihűlőben lévő kapcsolatod!

 

Kedvező napjaid: 11, 12, 14, 25, 26.

 
Bak
 

Végérvényesen beköszönt az ősz, jön a hideg idő, s a lombhullással te is úgy érezheted, picit veszítesz fényedből, sőt kedvedből is. De ez egyáltalán nincs rendjén, hisz képes vagy arra, hogy mindig megújulj, legyen így ez most is. Pénzügyekben pozitív időszak köszönt rád, főleg a 17.-e utáni időszakban. Társad meglephet valamivel, ami számodra igazán értékes lehet, de a magányosok se szomorkodjanak sokáig… Ha még pihenni is szeretnél, azt a hónap második felében tedd, az első két hétben számos feladat megoldása vár!

 

Kedvező napjaid: 9, 17, 19, 24, 26.

 
 
Vízöntő
 

Nagyon mozgalmas, pozitív hatásokkal teli hónap következik, energiában nem lesz hiány, csak vigyázz, ne pazarold haszontalanságokra! Emellett sajnos családi konfliktusokból is bőven kijut október folyamán, mégis mindegyikből tanulhatsz valamit. A hónap második felére, enyhülnek a gondok. A munkában, tanulásban sikerekre számíthatsz. Ha lakáscserén, költözésen töröd a fejed, arra ez a hónap teljesen alkalmas! Új szerelem is beköszönthet az életedbe, járj nyitott szemmel!

 

Kedvező napjaid: 1, 7, 12, 16, 26, 30.

 
Halak
 

Október hava a problémák megoldásának ideje. Némileg más szemszögből kell látnod a világot, mert most nem csak a saját gondjaid megoldásán kell nagy erővel dolgoznod, hanem a családodnak is lesznek olyan dolgai, melyekben a Te segítségedet várják. Az ősz beköszöntével még olyan dolgok is nyomaszthatnak, melyek máskor nem okoznának lelki problémákat. Azonban vigasztaljon a tudat, hogy célkitűzéseid jó úton haladnak, sikereket könyvelhetsz el, s kedved is jelentősen jobb lesz, november közeledtével.

 

Kedvező napjaid: 4, 6, 19, 28, 29, 30.

 

Forrás: ezoterikus.hu

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr55693163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása