HTML

Friss topikok

Halász Gábor összebalhézott Somorjai Tibivel

2008.10.01. 10:10 bellini

Régóta feszül az ellentét a két egykori kolléga, a szerdai vendéglátó Halász Gábor és Somorjai Tibor között, akik a Hal a tortán forgatásán sem rejtették véka alá, hogy ki nem állhatják egymást.

 

 „Ha létezik unszimpátia első látásra, akkor a miénk biztosan az volt”-, szögezte le Halász Gábor, aki szerint Somorjai Tibivel ki nem állhatják egymást, és ez a viszony évek óta nem javul, sőt. „Ha tehettem volna, biztosan kikötöm előre, hogy nem is akarok vele szóba állni. Nincs mit mondanunk egymásnak, nincs közös témánk, akkor minek erőltetni”-, gondolkozott el az egykor Hoffer Misit alakító színész, aki az utóbbi két évben Kiskutas polgármestereként dolgozik.

                                                               

„Tibi 2001-ben tűnt el a sorozatból, amikor a karaktere, Ákos lezuhant egy építkezésről. Mi azóta nem találkoztunk, de nem is hiányoztunk egymásnak”-, vallotta Gábor. A két színész a Hal a tortán első pillanatától fogva fújt egymásra, és a vitáiknak néha Körtvélyessy Zsolt vetett véget. „Az első két napon csupán nem álltunk szóba egymással, később azonban nagyon is. Attól tartok, hogy sok olyan vitánk volt, amelyek csak sípolással kerülhetnek adásba.”

 

A konfliktusok ellenére Gábor mégis nagyon jó vendéglátó volt, aki igazi kiskutasi unikummal készült.  „Meghívtam a Kiskutasi Hölgyek Alkalmi Társulatát, akik világslágereket adtak elő az én vicces magyar szövegeimmel, később pedig felbukkant Kaczor Ferenc nótaénekes barátom is, aki elénekelte a Polgármester című örökbecsű slágerét. Annyira jól alakultak a dolgok, hogy a vendégek- bár sokat utaztak-, mégis a megérkezésük pillanatában táncra perdültek.” És ráadásul Gábor a konyhában is otthon érezte magát, finomakat főzött, és jó borokat kínált. Ennek ellenére akadt, akinek nem minden ízlett.

 

Úgy vettem észre, hogy Komonyi Zsuzsinak nem ízlett a főztöm. De neki gyakorlatilag a saját maga által készített vacsorán kívül semmi nem ízlett. Egész héten mindenre fújt, és semmi nem felelt meg neki. Így ezt sem vettem magamra.”

 

Komonyi Zsuzsi Halász Gábornál majdnem elázott- és nem az alkoholtól. A fiúk ugyanis be akarták lökni az énekesnőt a vendéglátó medencéjébe. „”Végül Zsuzsi nem esett bele, viszont maga helyett mindenkit belökött, így mindenki más a vízben kötött ki.”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 színész sztárok színésznő celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73690344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása