HTML

Friss topikok

Nokia 5310 mobiltelefon Ákos tartalmakkal a Vodafone-tól

2008.09.19. 20:31 bellini

A Vodafone különleges akcióval kapcsolódik Ákos legújabb, szeptember 20-án kezdődő országos koncertturnéjához

Szeptember 22-e és október 31-e között minden új, egyéni előfizető, aki Nokia 5310 fekete színű telefonkészüléket vásárol, díjmentesen kap Ákos tartalmakat készülékére. Emellett az akció ideje alatt a Vodafone live!-on akciós áron tölthetők le Ákos tartalmak, illetve Ákos nyereményjáték indul, ahol koncertjegyeket lehet nyerni.

A fekete színű Nokia 5310 készülékeken két Ákos dal (a 40 és annak egy élő verziója), egy Ákos videó (Krúdy hangosfilm werkfilmje) található, valamint a Nokia készülék kijelzőjén is Ákos látható. A microsite-on keresztül a Nokia 5310 fekete színű telefonkészülék VitaMAX csomagban online megrendelhető, díjmentes házhozszállítással.

Az Ákos Nokia akció ideje alatt a Vodafone live!-on további akciós Ákos tartalmak tölthetők le, valamint itt található a nyereményjátékról részletek is.
Az elérési útvonal: Vodafone live! /Zene és csengőhangok / Ákos

Ákos, az énekes, zeneszerző, szövegíró, költő, alkalmi színész és kliprendező 2008 áprilisában töltötte be negyvenedik életévét. Ezzel egy időben egy másik kerek évfordulót is ünnepel: éppen húsz éve ír dalokat. A kettős jubileumot közvetlen hangulatú, elegáns színházi koncertekkel ünnepli: az Ákos 40 Turné előadásain a húszéves pálya dalaiból játszik átfogó válogatást. Összegző, zongorás, színházi előadásokra készül zenekarával. Két felvonás, húsz év válogatott dalai, főleg lírai szerzemények, zongora, bőgő, visszafogott elegancia és sztorik.

A Nokia 5310 Xpress Musicról már első pillantásra lehet tudni, hogy a zene a lételeme. A vékony, kecses és pehelykönnyű készülék kényelmesen elfér a zsebben vagy a táskában, ugyanakkor kis mérete ellenére akár 1 500 dal is tárolható a memóriakártyáján. A két megapixeles fényképezőgéppel és az éles, színpompás kijelzővel pedig teljes a szórakozás.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü nokia

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr35672016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása