HTML

Friss topikok

Hétvégi kikapcsolódás a Tom-Tom Records művészeivel!

2008.09.17. 17:19 bellini

Második alkalommal kerül megrendezésre a Főszezon elnevezésű belföldi turisztikai kiállítás és szállásbörze. A szeptember 19. és 21. közt zajló eseményen a látogatók Magyarország legjobb szálláshelyei közül választhatnak, miközben színes zenei és szabadidős programok várják őket. A Westend tetőteraszán a tavalyihoz hasonlóan ismét a Tom-Tom Records művészei és produkciói színesítik a programot, ahol a zene mellett mászófal, ügyességi versenyek és sportbemutatók várják a gyerekeket és felnőtteket.

A pénteki nap egyik sztárvendége Caramel lesz, aki készülő, harmadik nagy lemezéről elénekel néhány dalt, természetesen csak a régi nagy kedvencek után. A rendezvény Főterén lép színpadra egy szál gitárral Kontor Tamás és a Véletlen Hazatérsz című második albumáról mutat be néhány saját szerzeményt. A pénteki délutánon a Tom-Tom Records egyik fiatal zenekarát is hallhatjuk: Az Impresseve funkys, jazzys hangzásvilága biztos kikapcsolódást nyújthat mindenki számára.

A szombati napon lép fel Bartók Eszter, aki az Üvegvilág című nagysikerű dala mellet az Indigo című második szóló album legvidámabb dalát is elénekli, Repülnek a gondok címmel.

Vasárnap a világzene szerelmesei találhatják meg a kedvükre való programot: 14.00 órakor lép színpadra Bognár Szilvia és zenekara, akinek neve csillogó, szép hangja miatt már sokaknak ismerősen csenghet a népzene világából.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de a Tom-Tom Records az egyes napokra értékes nyeremény kuponokat tartalmazó vip jegyeket tud biztosítani minden kedves érdeklődő számára!

A rendezvényen a Tom-Tom Records saját standját is megtalálhatjátok, ahol legfrissebb kiadványainkat meghallgathatjátok. Produkcióinkról és előadóinkról friss információkkal, újdonságokkal várunk benneteket, illetve a fellépő művészekkel a koncert után találkozni is lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88668225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása