HTML

Friss topikok

Erik megkezdte az egyetemet

2008.09.17. 16:39 bellini

Erik egyetemre ment! A No Thanx frontembere a sikeres érettségi után úgy döntött, továbbtanul, és a különleges nevű rekreációs szervezés és egészségfejlesztés szakra esett a választása. Erik a tanulás mellett természetesen nem hanyagolja a zenekart és szerelmét, Kisót sem.

 

Annak ellenére, hogy Eriknek rengeteget az elfoglaltsága - hiszen a No Thanx az egyik legsikeresebb magyar zenekar - a frontember arra vállalkozott, hogy az érettségi után továbbtanul.

 

„A szombathelyi székhelyű Nyugat-Magyarországi Egyetem rekreációs szervezés és egészségfejlesztés szakára járok. Egyéni tanrendet kértem, hiszen a zenekari elfoglaltságok miatt nem mindig tudok bejárni, de amikor csak tudok, ott vagyok az órákon”- mesélte Erik, aki azt is elárulta, valójában mit takar a szak elnevezése.

 

„Alapvetően szabadidő-sportokkal foglalkozunk, illetve egészségfejlesztéssel. Ebbe beleférnek az extrém sportok, de akár a személyi edzősködés is. Ezek nagyon közel állnak hozzám, hiszen világ életemben sportoltam. Szeretek futni, egy ideig íjászkodtam, és persze focizom is.”

 

Erik komoly áldozatot vállalt azért, hogy egyetemre járhasson, hiszen a sok koncert mellett még szerelme, Kisó, a VIVA műsorvezetője is Budapesthez köti. De ő gond nélkül vette ezt az akadályt is.

 

Amikor csak kell, ingázom Szombathely és a főváros között. És persze Kisó is jön, amikor tud. Előfordul, hogy a vonatok késése miatt esetleg magyarázkodnom kell a suliban, de igyekszem tisztességesen bejárni az órákra.” – árulta el Erik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr76668123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása