HTML

Friss topikok

Lola "Simlish" nyelven énekelte fel "Mozdulj már!" című slágerét!

2008.09.12. 11:52 bellini


Az Electronic Arts úgy döntött, hogy Lola "Mozdulj már!" című slágerét választja a Sims2 Nagyvárosi élet főcímdalának. Lola napokig el sem hitte, hogy őt kérték fel az új játékhoz kapcsolódó feladatra, pedig hamarosan családok milliói hallgathatják a hazai tinisztár dalát, amelynek zeneszerzője Rakonczai Viktor.

A Sims2-ből több mint 99 millió darab fogyott el a világon, így nagy valószínűséggel Lola hangja minden eddigi magyar előadónál több háztartásba jut majd el a játék segítségével világszerte.

"A Simsek világában Simlish nyelven beszélnek, így ezen a nyelven énekeltem fel a dalt. Leginkább valamelyik szláv nyelvhez tudnám hasonlítani ezt a halandzsa nyelvet, hiszen rengeteg mássalhangzót használ egy szóban. Bevallom, angolul sokkal könnyebben felénekeltem, erre azért ráment pár éjszakám, mire tökéletesítettem a kiejtést" - mesélte Lola.

Időközben elkezdődtek a stúdiómunkák Lola 3. albuma kapcsán. A lemezen a megszokott Lola-hangzás mellett több, eddig nem megszokott stílusú dal is hallható lesz, amik tükrözik az énekesnő ízlésvilágát. Az új hangzás új megjelenést is hoz magával. Rövid időn belül elkészül az első videoklip az albumhoz, amin már azonnal érezhető lesz a változás. Az előkészületekkel párhuzamosan a folyamatos koncertek sem maradhatnak el, így nem sok idő jut a pihenésre.

Lola hamarosan ismét jelentkezik, és akkor már mindenki láthatja és hallhatja a változást!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9660083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása