Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Friss topikok

Árverésre bocsájtotta szüzességét egy amerikai lány

2008.09.11. 13:42 bellini

Egy 22 éves amerikai lány árverésre bocsájtotta szüzességét, azért, hogy fizetni tudja egyetemi tanulmányait, ezzel pedig sok ember ellenszenvét kivívta.

A San Diego-i lány, aki biztonsági okokra hivatkozva a Natalie Dylan nevet használja az interneten, elmondta, nincs morális ellenvetése döntése ellen, sőt hatalmat és felsőbbrendűséget ad neki ez a döntés.

Igencsak kevés blogger vette szárnyai alá a lányt, sokan úgy vélik a nő ezzel csak a figyelmet szeretné felkelteni magára.

"Nem hiszem, hogy a szüzességem elárverezése megoldja majd minden gondomat. De megteremti majd egyelőre a pénzügyi biztonságot. Kész vagyok vitába szállni, biztos vagyok benne, hogy lesz ilyen. (...) Kapitalista rendszerben élünk, miért ne tőkésíthetném én is a szüzességem" - nyilatkozta Natalie.

A fiatal lány egy nőkről készült tanulmányból írta diplomadolgozatát, most pedig a házasságról és a családterápiáról szeretne mesterizni. Natalie azt reméli, hogy a licit során legalább 1 millió dollárral lesz gazdagabb.

Az eBay elutasította a 22 éves fiatal kérelmét, ezért az árverésre egy nevadai otthonban, a The Moonlite Bunny Ranch-ben rendezik meg, ahol Nataliega dolgozik. az

A lány édesanyja, aki tanítónőként dolgozik, nem fogadja el lányantését.

Szólj hozzá!

Címkék: blog szex botrány érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25658615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása