HTML

Friss topikok

ANTI FITNESS CLUB LEMEZBEMUTATÓ KONCERT - Már csak két hét...!

2008.09.11. 18:17 bellini

Már gőzerővel folynak az előkészületek az Anti Fitness Club első nagyszabású koncertjére, amit szeptember 26-án 19 órai kezdettel tartanak a budapesti Petőfi Csarnokban!

A tizenéves korosztály körében abszolút favoritnak számító, az év felfedezettje kategóriában BRAVO OTTO és VIVA COMET díjjal jutalmazott zenekar számára mérföldkő ez a koncert, amely fennállásuk hat éve alatt a legjelentősebbnek ígérkezik.

Nézd meg a koncert reklámspotját! >>

A fiúk - Tomi, Peti, Miki és Balázs - már a próbák finiséhez érkeztek, és összeáll a hihetetlenül látványos színpadkép is, amit az egyik legtermékenyebb kliprendező, Indián tervezett.

A koncerten természetesen felcsendülnek az Anti Fitness Club debütáló albumának szerzeményei, ezek mellett pedig jó néhány népszerű sláger feldolgozására is vállalkoznak a fiúk. Színpadra lépnek velük a VIVA "A Stáb" című realityjének szereplői - Mark, Tóth Gabi és Zimány Linda -, és számos további különleges meglepetéssel is előrukkolnak majd!

Jegyek kaphatóak a helyszínen, a TEX hálózat irodáiban, az Interticket árusítóhelyein, az ismert jegy-pénztárakban, valamint a zenekar honlapján.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr39659012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása