HTML

Friss topikok

Szenzációs Zséda klippremier!

2008.09.10. 13:18 bellini

Az Avon Gyaloglás az életért rendezvényén mutatja be legújabb, Fekete rúzs című dalának videoklipjét Zséda.

 

A jótékonysági rendezvényt este hat órakor Zséda látványos nagykoncertje zárja a Petőfi Csarnokban. A koncert végén hatalmas kivetítőkön vetítik le először az énekesnő legújabb videoklipjét. „Az új albumom első, bemutatkozó klipje ez, amelynek címe Fekete rúzs. A zeneszerző Rakoczai Viktor, a szöveget Geszti Péter írta”, árulta el Zséda.

 

 „Azért veszek részt ezen a rendezvényen, mert különösen fontosnak tartok minden női kérdést, amely az egészséggel kapcsolatos. Számos eset akadt a környezetemben is, amelyek kisebb- nagyobb családi tragédiákhoz vezettek. Így nem kérdés, hogy a mellrák ellenes küzdelemben, és a szűrésre való felhívásban is részt veszek”-, mondta az énekesnő.

 

 A szám és a klip, ahogy a címe is sejteti csajos, dögös lesz, Zséda egészen új arcát mutatja be.

„Hat fantasztikus táncossal együtt én magam is végig táncolok a videoklipben.  A koreográfiát a Csillag születik koreográfusa, Papp Timi készítette, aki maga is szerepel a kisfilmben, ahogyan Kovács Gergely Csanád, a Megatánc győztese is”-, tette hozzá az énekesnő. A klip másik érdekessége, hogy az operatőr székébe Tombor Zoltán divatfotós ült, aki Zséda nőies, szexis énjét akarta hangsúlyozni.

 

A klip premierje tehát a Gyaloglás az életért rendezvény záróakkordjaként, Zséda nagykoncertjének végén lesz.

 
Zséda koncert:
Helyszín: Petőfi Csarnok
Időpont: 2008.09.13. szombat, 18.00 óra

Szólj hozzá!

Címkék: zene video magyar videoklip celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr34657115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása