HTML

Friss topikok

Hal a tortán 100. adás!

2008.09.10. 08:46 bellini

Szeptember 10.-én szerdán 100. adásához érkezik a Hal a tortán. A jubiláló, jobbnál jobb sztorikat és sztárokat felvonultató sikerműsor mögött igazi diadalmenet áll.

 

Elérkezett a Hal a tortán 100. adása! A produkció igazi sikertörténet, hiszen hihetetlen nézettségi rekordokat döntött, többször is megközelítette, volt hogy lekörözte a konkurens csatorna verhetetlennek hitt szappanoperáját, és komoly rajongó tábora alakult ki. A produkció titka vélhetően az, hogy humorral fűszerezve bepillantást enged a sztárok személyiségébe és otthonába is.

 

A Hal a tortán produkcióját rengeteg magyar híresség tisztelte meg. Főzött többek közt Azurák Csaba, Ganxsta Zoli, Dundika, Zalatnay Cini, Dukai Regina, Dopeman, Karda Bea, Bódi Sylvi, Oszter Alexandra, Szebeni István, Nacsa Olivér, Kozsó, Molnár Anikó, Bódi Margó, Varga Feri, Németh Lajos, Judy, Tóth Vera, Kasza Tibor, Gesztesi Károly, Gáspár Laci, Rákóczi Feri, Rubint Réka, Karsai Zita, Puskás Peti, Bebe, Kasza Tibi, Ernyey Béla, Vad Kati, Kiszel Tünde, Bangó Margit, Koós János, Damu Roland, Liptai Claudia, Kapócs Zsóka, Hujber Feri, Mága Zoltán, Csisztu Zsuzsa, Demcsák Zsuzsa, Majka, Lakatos Márk, és még sokan mások.

 

Az adások mindig garantálták a felhőtlen szórakozás, hiszen rengeteg feszültség és izgalom adódott a különleges vacsoratársaságokból. A Hal a tortán egy asztalhoz ültette Dukai Reginát és Ganxsta Zolit, Mary Zsuzsit és Dévényi Tibi bácsit, Molnár Anikót és Szandit, Demcsák Zsuzsát és Kozsót. Szövődtek barátságok és olykor előfordultak viták. Akadt konfliktus Mága Zoltán és Koós János, Kovács Áron és Fekete Laci, valamint Judy és David Merlini között is. Gyakran láttuk, amint az amúgy jól fésült sztárjaink a vacsora végén becsiccsentve mulatoznak, felszabadultan énekelnek, táncolnak. Volt retro parti, pizsamabuli, roma hét, medencés örömtánc, vidéki mulattság és vacsora a felhők között.

 

Liptai Claudia kedvét majdnem elvették a főzéstől, Oszter Alexandra traktorra pattant, Erdőhegyi Brigi megtanulta, hogy mi az a tepsi, Kiszel Tünci beleszeretett Szebeni Istvánba, Tóth Vera horgászott, Bangó Margit ürge helyett csirkét főzött, Miló kecskét fejt, Komár Laci eltűnt a vacsora után, Kapócs Zsóka Karády Katalint énekelt. Kiszel Tünde nem egyszer került kínos helyzetbe. Először fehérnemű gyűjteménye, később éneklési tudománya kapott éles megjegyzéseket. Láthattuk Karda Beát bugyit villantani, Molnár Anikót csirkével bábozni, Majkát népi táncolni, Völgyi Zsuzsit menyasszonynak öltözni, Vad Katit, Dundikát és Esztergályos Cecíliát sírni. Megannyi vicces, olykor megható, máskor dühítő pillanatnak lehettek szemtanúi a nézők, egészen más oldalukról ismerhettük meg a sztárokat a vacsorák segítségével.  

 

A sikerszéria természetesen folytatódik, így továbbra is megannyi magyar híresség főzési tudományába, otthonába és „lelkébe” pillanthatunk bele a Hal a tortán segítségével.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67656667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása