HTML

Friss topikok

Beugró az MTV-n

2008.09.10. 13:26 bellini

Humoros alaphelyzetek, improvizációs jelenetek szombatonként az m1-en. A mulatságos, komikus szituációkat Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző előadásában láthatják a közszolgálati csatorna nézői.

 

Mindenki szereti a humort, a komikus, rögtönzött pillanatokat. A Magyar Televízió képernyőjén szeptember 13-ától szombatonként, 22 órától jelentkezik a Beugró című fiatalos, kellemes, szatirikus produkció 50 percben.

A négyszereplős színházi játék főszereplői Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző. A műsor házigazdája Novák Péter,aki számtalan műfajban, táncosként, zenészként, szövegíróként, színészként, koreográfusként és rendezőként is megmutatta már tehetségét,és akit a legutóbb az Örömtánc műsorvezetőjeként láthattak az érdeklődők az MTV képernyőjén.

A Beugró, igen értékes produkció. Elismert, tehetséges színművészek közreműködésével olyan színházi műfajt mutat meg, amely ritkán látható a képernyőn, és mindeközben minőségi szórakoztatást nyújt. Kiváló ötletből született, izgalmas és humoros műsor, amely nemcsak nézőket tud toborozni, hanem rajongókat is- nyilatkozta Román Péter, a Szórakoztató Főszerkesztőség vezetője.

A szereplők kellékek nélkül, rögtönözve, színházi környezetben adják elő a szituációkat, amelyeket a műsorvezető feladatként ad a tolmács, cetlis stoppos, segítő kéz vagy filmszinkron játék szabályai szerint.

 

A Beugró további különlegessége, hogy közönségjáték is lesz, amelynek célja, hogy a nézők is kipróbálhassák a műsorban látottakat. Novák Péter műsorvezető minden adásban ismerteti a tv-nézőkkel a heti feladatot, egy-egy olyan helyzetgyakorlatot, amelyet a vállalkozó kedvűek mobiltelefonnal vagy kamerával rögzíthetnek. A játékosok feltöltik az elkészült filmeket a megadott internetes címre, amely látható lesz a Beugró oldalán, sőt a legjobban sikerült alkotások adásba is kerülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: tv magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr52657123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása