HTML

Friss topikok

Vizek Éve 2008 Fotópályázat

2008.09.08. 18:02 bellini

A Magyar Turizmus Zrt. fotópályázatot hirdet a Vizek Éve kampány részeként. A verseny célja Magyarország gyógy- és wellnesskínálatának, illetve a vízparti üdülési és sportolási lehetőségek népszerűsítése. Az utazók a kirándulások, nyaralások, fürdőzések, illetve vízhez kötődő aktív kikapcsolódás alatt készült képeikkel értékes nyereményekért pályázhatnak.
A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében a Vizek Éve kampányévben nemcsak vizes programok, kedvezmények, hanem nyereményjátékok is várják a belföldi turistákat. A Vizek Éve 2008 fotópályázaton a családi fürdőzéssel, vízisporttal, vízikirándulással, valamint gyógy- illetve wellnessfürdőkben történő kikapcsolódással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos fényképek versenghetnek egymással, értékes fényképezőgépekért és egyéb ajándékokért.
A pályázaton életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet. Hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhatnak a megmérettetésen, saját készítésű, hazánkban készült képeikkel, amelyeket a www.fotoarena.hu/vizekeve2008 oldalon tölthetnek fel.
Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:
1.    Természetes vizeink (hazánk vizei, természetfotók, fürdőzések helyszínei)
2.    Fürdik a család (életképek tavakon, aquaparkokban, strandokon)
3.    Kikapcsolódás és egészségmegőrzés gyógy- és wellnessfürdőinkben
4.    Aktív vízisportok (wakeboard, vízisí, szörf, vitorlás)
A beérkező fotókat a Magyar Turizmus Zrt., a PENTAX Europe GmbH, a FOTOARENA.HU, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a FotoNatura természetfotósok Egyesülete és az EUROSPA Kft. munkatársaiból álló zsűri értékeli. Kategóriánként első, második és harmadik díj kerül kiosztásra. A díjazott fotók készítői – hazai szolgáltatók felajánlásával – értékes fényképezőgépet, illetve ingyenes fotókidolgozást nyerhetnek.
A képek folyamatosan kerülnek fel a www.fotoarena.hu/vizekeve2008 és a www.vizekeve.hu honlapokra.
A fotók beküldési határideje 2008. október 10. 12:00 óra. Az elbírálást követően az ünnepélyes eredményhirdetésre 2008. október 29-én kerül sor.
A pályázat célja, hogy a belföldi utazókat a gyönyörű hazai vízivilág megismerésére, valamint egészségmegőrzésre sarkallja a képek segítségével.
A fotópályázaton való részvétel feltételeit az alábbi oldalon ismerheti meg  www.vizekeve.hu.
Kérjük, olvassa el figyelmesen!
További információk:  Magyar Turizmus Zrt. Kommunikációs Csoport, Tel.: 1/488-8748, Fax.: 1/488-8691
E-mail: pr@itthon.hu, Internet:   www.vizekeve.hu

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr85654265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása