HTML

Friss topikok

Magyarországra látogat Fran Drescher

2008.09.08. 14:21 bellini

A dadus című sorozat sztárja, Fran Drescher még ebben a hónapban ellátogat Romániába, Magyarországra, Koszovóba és Lengyelországba, adja hírül az ABC News.

A színésznő az Amerikai Egyesült Államok nagyköveteként látogat el hazánkba. Értesüléseink alapján az Emmy és Golden Glob díjakra jelölt színésznőt Condoleeza Rice fogja kinevezni az Államok nagykövetének a világban.

Drescher így olyan neves sztárok közé lép, mint Michelle Kwan és a legendás baseball játékos, Cal Ripken Jr. A színésznő megbízatása során az USA-t fogja népszerűsíteni a világban.

Drescher többek között a nők egészséges életmódjáról és a rákbetegségekről fog beszélni. A színésznő, aki maga is legyőzte a rákot, egy alapítványt indított Cancer Schmancer néven, amely a betegségek megelőzésével és annak legküzdésével foglalkozik.

Értesülések szerint a színésznő első missziója Kelet-Európára terjed ki. Drescher első ízben Magyarországot, Romániát, Koszovót és Lengyelországot látogatja meg, de az is lehetséges, hogy Ázsiát is felkeresi.

Fran Drescher A dadus című sorozat során vált híressé, melyben 1993 és 1999 között játszott.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr26653878

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.09.08. 14:23:00

Magyarországra látogat A dadusA dadus című sorozat sztárja, Fran Drescher még ebben a hónapban ellátogat Romániába, Magyarországra, Koszovóba és [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása