HTML

Friss topikok

LL Junior osztályozta Choli főztjét

2008.09.04. 06:02 bellini

Choli egészen biztos lehetett abban, hogy jól sikerült a főztje. Mire ugyanis a roma költő végzett a főzéssel, az asztalon már semmi nem maradt, így a házigazda meglepő módon éhen maradt. De egy pillanatig sem csüggedt, mert jókedvű asztal társaság jött össze, akikkel abban is megegyeztek, hogy a közös vacsorából hagyományt teremtenek.

Annak ellenére, hogy Choli csak különleges alkalmakkor főz, most nagyon jól sikerült az általa készített menü. Erre akkor döbbent rá, amikor ő maga is asztalhoz ült volna.

 „Mire kiértem a konyhából, már semmi nem volt az asztalon, így történt, hogy a saját vacsorámon éhen maradtam. Ugyanakkor ennek örültem is, mert ez egyértelműen azt jelentette, hogy ízlett a főztöm. De nem csak az én vacsorám sikerült jól, hanem mindenkié. Még Völgyi Zsuzsi malacsültje is kitűnő volt.”

Talán sokan nem tudják, hogy Choli több szálon is kötődik a roma hét másik sztárvendégéhez, LL Juniorhoz. A költő ugyanis középiskolában osztályfőnöke lett az azóta befutott énekesnek.

„Már annak idején is jó tanítvány volt, és most, felnőttként látva őt meggyőződtem róla, hogy nincs miért szégyenkeznem. Juniorból értékes, kedves, normális fiú lett, akire büszke lehetek”- árulta el Choli. A roma hét versenyzői szinte kivétel nélkül arra törekedtek, hogy különleges, de cigány ételekkel vendégeljék meg a többieket. És természetesen nem csak az étel dobta fel, hanem a hangulatot is.

„Nem csak az étel, de az emelkedett hangulat is ránk, cigányokra jellemző volt. Sokat hangoskodtunk. Bódi Csabi folyamatosan Völgyi Zsuzsit cukkolta a dekoltázsa miatt, de köztünk nem voltak konfliktusok.”

Choli vendégsége különösen jól sikerült, és a hét végére már nagyon összerázódott a társaság. Végül abban is megegyeztek, hogy hagyományt teremtenek, és ezután évente összejárnak majd, hogy egy vacsora mellett megosszák közös élményeiket.

Choli vacsorája csütörtökön kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2647560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása