HTML

Friss topikok

Gorillabébi született a Sydney-i állatkertben

2008.09.04. 08:32 bellini

Pár nappal ezelőtt a Sydney-i állatkert egyik gorillája adott életet az új jövevénynek, aki az Afrikai Fantázia nevet kapta. Születésekor két kilót nyomott, pár nap alatt pedig duplájára hízta súlyát.

Gondosan ápolja anyukája azt a gorillabébit, aki pár nappal született a Sydney-i állatkertben. A kis gorilla az Afrikai Fantázia nevet kapta, és két kilóval érkezett a világra.

Nem messze a gorillák ketrecétől található az elefántok kifutója. Itt is babaváró időszak van, azonban amíg megszületnek a kis elefántborjak, lesz még várni.

Az elefántok vemhessége 22 hónap, így elefántborjú születése 2009-ben, és 2010-ben várható a Sydney-i állatkertben. Az állatkert gondozói öntelten mosolyognak, hiszen tudják, hogy a kicsik érkezésével a látogatok száma sem marad el.

Szólj hozzá!

Címkék: állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr34647646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása