HTML

Friss topikok

Zac Efron a Grease remakejében játszana

2008.09.01. 16:00 bellini

Egy lehetséges szerepről álmodozik Zac Efron színész, a Grease című film remakejében. A fiatal színész bevallotta szívesen eljátszaná John Travolta 30 évvel ezelőtti szerepét.

Szívesen játszana Zac Efron a Grease című film új változatában, természetesen csak akkor ha ebbe John Travolta is beleegyezne. Zac Efron a Hajlakk és a Szerelmes Hangjegyek című filmek által vált híressé.

"Ha John-t is bevennék a projektbe szívesen játszanék. Azonban, a beleegyezése nélkül nem tudnám eljátszani a szerepet. Túl nehéz, John pedig túl jó volt benne." - nyilatkozta a 20 éves Efron.

A fiatal színész tavaly együtt szerepelt John Travoltával a Hajlakk című filmben. Zack azt sem rejtette véka alá, hogy imádja a musicaleket, és bármikor szívesen játszik egy ilyen filmben.

"Szeretem a musicalleket. Tudom, hogy több stúdió is már tervezi új musicallek felvételét, ez pedig nagyszerű. Amikor musicallről lesz szó én mindig ott leszek." - tette hozzá a 20 éves színész.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25643370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása