HTML

Friss topikok

Szeptember 1. - Újrakezdés a VIVA képernyőjén!

2008.09.01. 09:41 bellini

Szeptember elsejétől nem csak az ősz és a suli kezdődik újra, hanem a VIVA műsorkínálata is megújul. Új sztárjáték, új reality sorozat és új tesztműsor indul hétfőtől!

 

Szeptember elsején már reggel 9 órakor találkozhattok egyik új műsorunkkal. A minden hétköznap 9:00 illetve 23:00 órától jelentkező "Szerelemverem" az egy órányi sláger mellett három féle SMS-tesztet is kínál. Megtudhatod majd, hogy mennyire illik hozzád aktuális párod, hogy mennyire hűséges hozzád, de ha épp egyedül vagy, az is kiderül, remélhetsz-e szerelmet a közeljövőben. A LOVE-teszt, TÁRS-teszt és HŰSÉG-teszt elvégzéséhez csak egy mobiltelefonra és a VIVA új műsorára lesz szükséged!


Délután hatkor nézheted meg a VIVA legújabb saját gyártású, sztárparádét és vidám perceket kínáló "vetélkedőjét". A "Felelsz vagy mersz?" műsorvezetője Ben, aki mellett minden adásban öt sztár méreti meg magát – és egymást! Hírességeink kellemetlen, vagy éppen mókás kérdésekkel, kínos és vicces feladatokkal győződnek meg arról: felel vagy éppen mer a másik? A medencés villában forgatott show-ban olyan sztárok szerepelnek majd, mint Tóth Gabi, Dopeman, Hajdú Steve, Lakatos Márk vagy éppen Rakonczai Viktor. A műsort minden hétfőn, szerdán és pénteken láthatjátok majd 18:00, illetve 12:30-as kezdettel.


A már nagy sikereket elért Beverly Hills 90210 után hétfőn egy újabb fiatalokról szóló amerikai sorozat is elindul a VIVA-n. A különbség azonban óriási, mert a "Laguna Beach" szereplői valóságos személyek. Az új show a kaliforniai Laguna Beachen élő 8 jómódú végzős gimnazista mindennapjait követi, akik a gyönyörű óceánparti városban élik gondtalan mindennapjaikat. Az életük majdnem mesebeli: szépek, az óceánparton laknak, jó a viszonyuk a szüleikkel és érettségire vadiúj autót kapnak masnival átkötve. Azért problémák mégis akadnak: szerelmek és szakítások, veszekedések és andalgások tarkítják az idilt, melyet a sorozat főszereplője, LC Conrad mesél el szeptember elsejétől hétfőtől csütörtökig napi két epizódban. A Laguna Beach dupla epizódjait 10:00 órától és 22:00 órától láthatjátok majd.


Az izgalmas újdonságok mellett érdemes azért megjegyezni, hogy a VIVA sikerműsorai sem tűnnek el a képernyőről: folytatódik a Szülinap luxuskivitelben, A Playboy villa lányai, a Szexi vagy nem, a Randikommandó, a Megálló, a Club Rotation, a VIVA Trend, a Premier PLáne és persze az élő, megújuló Interaktív. Hétvégéinket pedig egy-egy sztár társaságában töltjük majd, akiket elkísérünk hétköznapjaikon és bemutatjuk legjobb dalaikat és karrierjük legfontosabb állomásait. Szeptemberben például Cozombolis-szal ls Tóth Gabival tölthettek majd egy-egy hétvégét, ha ragaszkodtok kedvenc csatornátokhoz, a VIVA-hoz!

 

Szólj hozzá!

Címkék: média tv csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr45642802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása