HTML

Friss topikok

Ellopták Vilmos herceg és barátnője intim képeit

2008.09.01. 16:28 bellini

Egy embert letartoztattak, miután ellopta Vilmos herceg és barátnője, Kate Middleton fényképezőgépét. A férfi a rablás után egy brit újságnak kínálta fel a párról készült fotókat.

A legnagyobb brit lapnak, a The Sun-nak akarta eladni a Vilmos hercegről és barátnőjéről készült fotókat az a férfi aki pénteken elrabolta a pár kameráját Londonban.

Pénteken két férfi hívta fel a lap szerkesztőségét és Vilmos hercegről készült, intim fotókat akartak eladni a The Sun napilapnak. Az újság királyi sajtosa, Duncan Larcombe találkozott a két férfival, akiknél csaknem 40 fotó volt a fiatal párról.

A fotók között Vilmos és Middleton karib tengeri nyaralása is szerepelt, némelyek között igencsak pikáns momentumok is voltak. A lap átadta a képeket a londoni rendőrségnek.

A rendőrök már elfogták az egyik tettest és illetéktelen tárgy eltulajdonításával vádolják, a második delikvenst még keresik. A királyi család nem kívánta kommentálni az esetet.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka botrány sztár hírességek bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr52643432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása