HTML

Friss topikok

Ricky Martin és Antonio Banderas a legszexisebb latin férfiak között

2008.08.29. 14:23 bellini

A People magazin spanyol kiadása közzétette a legszexisebb spanyol férfiak listáját. A toplista első helyezettje a mexikói színész Eduardo Yaneznek jutott, de Ricky Martin is felkerült a listára.

A legszexisebb spanyol férfiakról készített toplistát a People magazin spanyol nyelvű kiadása. Ezek alapján a legszexisebb spanyol férfi Eduardo Yanez, aki olyan mint egy jó bor, az idő múlásával egyre jobb lesz.

A 47 éves mexikói színész életéről, karrierjéről, fiáról Eduardo Yanez Jr.-ről, valamint szerelméről, Angelica Riveraról mesélt a magazinnak.

"A karakterek amelyeket játszom a nők legnagyobb álma. Ettől lesz szexis a dolog." -nyilatkozta a legszexisebb latin férfi, aki a reflektorfényt olyan színészekkel osztja meg mint Ricky Martin, Luis Fonsi, Christian Meier, Antonio Banderas, David Bisbal, és természetesen, Chayanne.

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak pasik legszexisebb szexis

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24639489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása