HTML

Friss topikok

Michael Jackson 50 éves: "Nagyon fiatalnak érzem magam"

2008.08.29. 15:13 bellini

Még gyermekkorában sztár lett, később a hírnév átkát kellett elviselnie, a botrányokat és pereskedéseket. Ma ünnepli 50-ik születésnapját Michael Jackson, aki fiatalnak érzi magát, és minden pillanatnak örül.

Kaliforniai otthonából telefonos interjút adott Michael Jackson az ABC csatornának, melyben arról mesélt, miként ünnepli 50-ik születésnapját, augusztus 29-én.

Az énekes gyerekeivel ünnepli születésnapját, tortát eszik és rajzfilmet néz.

Jackson, aki ismét arra készül, hogy visszatérjen a zene világába, arról mesélt, hogy még mindig képes eltáncolni jellegzetes mozdulatait. "Nagyon bölcsnek érzem magam, de ugyanakkor nagyon fiatalnak is egyben" - nyilatkozott az énekes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A The Jackson 5 legfiatalabb tagja volt


Visszagondolva az életére, Jackson elmondta, legboldogabb akkor volt amikor a Thriller (1982) és az Off the Wall (1979) című albumait vette fel. A két albumról rengeteg sláger született, mely még mai napig is felejthetetlen.

"Ez az időszak nagyon sokat jelentett nekem és a közönség is nagyon jól fogadta (...) Nagyon jó volt." - nyilatkozta Jackson.


Arra a kérésre, hogy válasszon ki egy általa énekelt dalt abból a korszakból, Jackson mindjárt hármat mondott - "We Are the World", "Billie Jean" és a "Thriller".

Jackson azonban nem tervezi karrierje befejezését - "Még mindig sok csodálatos dolgot kell véghezvinnem" - mondta. Az énekes egy új album megjelentetését tervezi, mellyel ismét turnézni indulhat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Michael Jackson új lemezt szeretne kiadni


"Mindig írok" - nyilatkozta - "Szeretek zenét komponálni, de egyidőben ezzel gyermekeimet nevelem, biciklizni és olvasni tanítom őket. Nagyon szeretem." - tette hozzá a popsztár.

Jackson azt is elmondta, hogy feláldozta gyermekkorát azzal, hogy folyton dolgozott, de ha mindezt elölről kellene kezdenie, ugyancsak így csinálná. - "Megérte. Mindig szerettem a showbizt és szerettem boldogságot adni az emberek arcára."

Michael Jackson 1958 augusztus 29-én született. Első ízben a The Jackson 5 csapattal ismerte meg a siker ízét, ő volt a csapat legkisebb tagja. A formáció a Motown lemezkiadó cégnél adta ki első albumát 1969-ben, amikor Jackson 11 éves volt.


Felnőttként Jackson karriere az Off the Wall című album kiadásával kezdődött, ennek köszönhetően elnyerte a szupersztár és a The King of Pop címeket, melyeket mai napig megőrzött.

Élete során kétszer nősült, felesége volt Elvis Presley lánya, Lisa Marie Presley. Mindkét házassága rövid ideig tartott. Életét a botrányok is behálózták, legutóbb pedofíliával vádolták, a vádat 2005-ben ejtették.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65639604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása