HTML

Friss topikok

Kovi sztiptízzel kedveskedett a vendégeknek

2008.08.29. 10:21 bellini

Esztergályos Cilike és Dér Heni pornófilmet forgattak. Na nem igazit, csupán egy mókás meglepetést Kovinak a Hal a tortán-buszban, a pornógurunak azonban így is tetszett a felvétel. Kovi vacsoráján a legnagyobb meglepetés a gyümölcsöstál volt, amely igencsak rendhagyóra sikerült. A gyümölcsöket ugyanis egy szinte meztelen lányról ehették le a kedves vendégek!

 

Kovi civilben nem foglalkozik a pornóval, az azonban kikerülhetetlen volt, hogy vacsoráján ne jöjjön elő a munkája. A csapat nőtagjai, Esztergályos Cecília és Dér Heni például vicces pronófilmet forgattak a buszban a rendezőnek, sőt, pornós nevet is találtak maguknak: Henit Folytontüzelőnek, Cilit pedig Olálának nevezték el. Varga Feri ezen a napon nem tartott a becses társasággal, őt ugyanis gyomorbántalmak kínozták, ezért csak később érkezett… Kovi lelkesen készült a vendégségre, igaz, otthon általában meg sem közelítheti a konyhát.

 

„Én otthon ki vagyok tiltva a konyhából. Ha bemegyek, abból csak gond lesz, vagy nem találom, vagy összetöröm a dolgokat – nevetett. – Cilike és Roland szerint ki is száradt a hús, amit készítettem, pedig semmi baja nem lett volna, ha nem vagyunk késésben, és nem úgy tálaljuk fel, hogy már majdnem kihűlt!”

 

Nem a főétel, hanem a gyümölcs aratta a legnagyobb sikert ezen az estén. A sok barackot, szőlőt és banánt ugyanis egy fehérneműs lányról fogyasztotta a társaság, legalábbis a pasik. A lányoknak más meglepetéssel készült Kovi, ők Tommyboy erotikus produkcióját kapták ajándékba. Heni és Cilike élvezték a meglepő előadást, Feri és Roland meglepetése pedig megkoronázta az estét, Regina Ice színésznő látogatta meg a kis társaságot, és adott elő igencsak szexi produkciót…

 
 
Kovi főztje pénteken, 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

Szólj hozzá!

Címkék: média tv tv2 magyar sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr98639047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása