HTML

Friss topikok

David Duchovny szexmániája miatt vonult rehabilitációra

2008.08.29. 13:59 bellini

David Duchovny, az X-Akták egykori sztárja, aki jelenleg egy nőcsábász írót játszik a Californication című sorozatban, csütörtökön szexmániája miatt rehabilitációs központba vonult.

Egy amerikai rehabilitációs központ páciense lett David Duchovny színész, aki azért feküdt be csütörtökön önszántából a klinikára, hogy kezeltesse szexmániáját.

A 48 éves Duchovny, az FBI ügynök Fox Mulder szerepét játszotta az X-Akták című sorozatban, melynek két filmbéli változata is elkészült, a legutóbbit az X-akták - Hinni akarok (The X-Files: I Want to Believe) címmel pár héttel ezelőtt mutatták be az Államokban.

David 1997 óta nős ember, felesége Tea Leoni, aki két gyereket szült a színésznek. Duchovny csütörtökön ügyvédje által adott ki sajtóközleményt, és arra kérte a sajtót tisztelje magánéletét.

Januárban Duchovny elnyerte a Golden Globe díjat a Californication című filmben nyújtott alakításáért.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka színész rehab

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50639455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása