HTML

Friss topikok

Szakított Nicollette Sheridan és Michael Bolton

2008.08.27. 12:06 bellini

Nicollette Sheridan amerikai színésznő, a Született Feleségek egyik sztárja, és az énekes Michael Bolton bejelentették eljegyzésük felbontását, adta hírül a színésznő szóvivője.

Az 55 éves Bolton és 44 éves barátnője, Sheridan 1992-ben kezdték meg kapcsolatukat, de öt év után szakítottak, majd három év múlva ismét együtt láthattuk őket, eljegyzésüket 2006-ban jelentették be.

"Nicollette Sheridan és Michael Bolton barátokként bontották fel eljegyzésüket" - nyilatkozta Nicole Perna, a színésznő szóvivője.

Michale Bolton 53 millió albumot adott el világszerte, karrierje során csak Nagy-Britanniában 20 platinalemezzel jutalmazták , több díjat nyert, többek között két Grammy díj is az övé.

Nicollette Sheridan A Született Feleségek sorozat által vált híressé, ahol Eddie Britt szerepét játszotta.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka énekes sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14635673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása