HTML

Friss topikok

Hal a tortán: Varga Feri ujja bánta a főzést

2008.08.27. 10:32 bellini

Varga Feri megsérült a Hal a tortán forgatásán! Az énekes először lereszelt, majd lenyesett az ujjából egy kis darabot, miközben citromot reszelt és hagymát szeletelt. Feri sérülése ellenére hősiesen kitartott, és egyedül készítette el a vacsorát, felesége, Betty ugyanis nem akart segédkezni, hogy ne befolyásolja a pontozást. A volt megasztárosról kiderült, hogy főzni nagyon jól tud, és ő tanította még a párját is!

 

Varga Feri ügyetlen volt. Az énekes, bár gyakran főz, és a hagymát szinte csukott szemmel is pillanatok alatt felszeleteli, most mégis az ujja bánta a nagy sietséget.

 

„Először megreszeltem a kezem, majd lenyestem egy darabot az ujjamból – mesélte Feri. – Szerencsére semmi komoly baj nem történt, de könnyen lehetett volna: alacsony volt a pad, amin ültem, és félrecsúszott a kés. Kevés hiányzott ahhoz, hogy egy nagyobb darabot vágjak le…Pedig egyébként nagyon jó vagyok ebben, pillanatok alatt felvágom a hagymát!””

 

Feri egyébként jól főz, még feleségét, Balássy Bettyt is ő tanította erre a nemes tudományra. Sütni azonban nem szokott, abban párja jeleskedik, aki most is - egy egészen picit - besegített. A pálinka azonban kevésnek bizonyult a vacsorán. Damu Roland és Dér Heni sérelmezték is ezt a hibát, ezért elindultak, hogy keressenek még egy palackkal eme nemes nedűből.

 

Varga Feri egyébként vidéken rendezett vendégséget, egy tanyán. A hely szellemének megfelelően íjászkodott és lasszót is dobott, sőt, még vásárolni is lóháton ment, na nem messzire, csak a szomszéd farmra. Feri és Betty különleges produkcióval készültek, még egy dalt is előadtak a vendégeknek, amely a legnagyobb sikert Esztergályos Cilikénél aratta.

 

„Cilikének egyébként is nagyon örültem, rengeteget beszélgettünk. Ő egy érdemes művész, és nagyon sok jó tanáccsal látott el, ami a színpadot illeti.” – árulta el Feri.

 

Varga Feri főztje szerdán, 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok énekesek celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41635421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása