HTML

Friss topikok

DESPERADO - ÉREZD A ZENÉT

2008.08.27. 22:25 bellini

A DESPERADO 10 éves jubileuma alkalmából vadonatúj kislemezzel jelentkezett, amely az ősszel megjelenő 5. albumuk előfutára is egyben. Az együttes ismét megpróbált valami újszerű hangzással és dallamvilággal előrukkolni, amely ötvözi napjaink legtrendibb rádiós stílusait, az R&B-t és a mai modern popzenét. Ennek eredménye az "Érezd a zenét" című újdonság.

A maxira két verzió került fel: a rádiósok számára készített középtempójú és a klubok DJ-inek mixelt húzós minimal house stílusú változat dance-es betétekkel fűszerezve.

A dalhoz készült egy vidám hangulatú videoklip is, Betti főszereplésével. A történetben az énekesnő bármerre is jár, ha a körülötte lévő emberek meghallják énekét, azonnal elfelejtik minden problémájukat, és táncra perdülnek. Legyen az egy ablakot tisztító munkás, vagy épp csak a padon mélázó ember...

A videoklip augusztus végétől látható a zenecsatornákon és on-line. Televíziós klippremier:
2008.08.28. csütörtök 14:00 | COOL Live
2008.08.28. csütörtök 16:30 | VIVA Interaktív

Hallgass bele a dalba! >> radio edit | club mix
Nézd meg most az "Érezd a zenét" klipjét!
Nézd meg a klipforgatáson készült werkfilmet!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11636826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása