HTML

Friss topikok

Nokia N79 – A technológia és stílus erőteljes ötvözete

2008.08.26. 13:38 bellini

A Nokia ma mutatta be a Nokia N79 mobiltelefont, a Nokia Nseries sorozat legújabb tagját, amely egyesíti az intelligens és egyénre szabható dizájnt egy teljesen felszerelt multimédiás számítógéppel. Kecses külseje mögött a Nokia N79 egy valóságos technológiai erőmű. Multimédiás élmények teljes skáláját kínálja, mint például integrált navigációt, zenelejátszást FM transmitterrel, nagy sebességű csatlakozást, kiváló webböngészést, 10 előre feltöltött N-Gage játékot és egy fejlett, 5 megapixeles, Carl Zeiss optikás fényképezőgépet. A Nokia N79 várhatóan 2008 októberétől lesz kapható körülbelül 350 eurós nettó kiskereskedelmi áron.
 

„A Nokia N79 az ikonikus Nseries jellemzőjévé vált kompakt dizájnba csomagolja a csúcstechnológiát, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók felfedezzék, megalkossák és megoszthassák szenvedélyeiket másokkal – mondta el Juha Kokkonen, a Nokia Nseries igazgatója. – Azok számára terveztük, akik olyan készüléket szeretnének, amely annyira megnyerő, mint amennyire erőteljes, mindemellett cserélhető előlapokkal kapható, amelyekhez a telefon témái automatikusan igazodnak. A teljesítmény és stílus ezen egyensúlya azt jelenti, hogy ez a készülék egy erőteljes és meghatározó előrelépés a népszerű és igen sikeres Nokia N72 és Nokia N73 telefonokhoz képest.”

A Nokia N79, amely tökéletes készülék a stílus érzékeny vásárlók számára, öt divatos színben játszó Xpress-On intelligens előlapokkal kapható: világos tengerkék, eszpresszóbarna, olíva zöld, fehér és korallpiros. Ezek közül három szín kombinációja jár minden egyes Nokia N79-hez.

A fényképek, a zene és a navigáció együttese a Nokia N79-ben nagy sebességű, 3,5G-s HSDPA-val és wifivel találkozik, hogy az élmények gyorsan és könnyen megoszthatók legyenek a weboldalakon, blogokon vagy online közösségekben.

Tapasztald meg az új felfedezéseket
A színes termékbe csomagolt innovatív technológia tovább fokozza az egyedi élményeket. Lépj be olyan online közösségi oldalakra, mint a Friendster, a Flickr vagy a YouTube, vagy kattints át olyan Nokia szolgáltatásokra, mint a Nokia Music Store, az N-Gage, a Nokia Térképek és a Share on Ovi, ami egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyes fotókat és videókat osszanak meg a mobiltelefonjukról.

Az 5 megapixeles, Carl Zeiss optikájú fényképezőgép, dupla LED-vakuval és videofénnyel éles, tiszta képeket és videókat rögzít, amelyeket azonnal szerkeszteni lehet, és ehhez nincs is szükség számítógépre. A felvételekhez a helyszínre jellemző földrajzi információk is csatolhatók (geotagging). Ráadásul, a Nokia N79 egy hozzá csomagolt 4GB microSD memóriakártyával kapható, amely lehetővé teszi, hogy körülbelül 3000 zenefájlt és megközelítőleg 2500 képet, valamint akár négyórányi DVD minőségű videofelvételt tároljunk, amelyeket albumokba vagy címkék szerint rendezhetünk és közvetlenül feltölthetünk a Share on Ovira vagy más nem a Nokiához tartozó szolgáltatásra. Az elcsúsztatható lencseburkolat segít megvédeni a használaton kívüli magas minőségű lencsét.

A Nokia Térképekkel könnyen felderítheti és bejárhatja az új környékeket a több mint 15 millió érdekességhez (points of interest – POI) való hozzáféréssel. A beépített A-GPS, amely részletes navigációt biztosít sétához vagy vezetéshez, a Nokia N79 készülékeken három hónapos integrált licenccel érkezik.

Egy Friendster widget is elérhető lesz a Nokia N79-en a WidSets szolgáltatáson keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi majd, hogy a felhasználók nézelődhessenek a Friendster barátok adatlapjai között, elolvassák vagy közzétegyék üzeneteiket, feltöltsenek fotókat, amelyeket mobiljukkal készítettek vagy szörföljenek a saját és barátaik fotóalbumai között. Mindez a Nokia N79-nek köszönhetően egy sokkal hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé a barátokkal, akkor is, amikor éppen nem vagyunk számítógép közelben. Új felhasználok is regisztrálhatnak még a Friendster szolgáltatásra közvetlenül a készülékükön megtalálható, a Friendster Mobil oldalára mutató link (m.friendster.com) segítségével, és egy felhasználói profil megalkotásával máris részesei lehetnek a Friendster globális közösségének.

Annak érdekében, hogy minden készülék ugyanannyira jellegzetes legyen, mint használója, egyedi jellemzők elérhetőek a Nokia Download! boltban, ami egy, a Nokia Nseries készülékekbe már telepített, azonnali vásárlást biztosító üzlet. Lehetővé teszi, hogy a vásárlók egyedi élményt hozzanak létre saját részükre, azáltal, hogy könnyű hozzáférést biztosít népszerű csengőhangok tömegéhez, szórakoztató tartalmakhoz, a legújabb mobilos játékokhoz és dinamikus alkalmazásokhoz, amelyekkel a felhasználók saját igényeik szerint szabhatják testre a mobiljukat.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü nokia gadget

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80633804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása