HTML

Friss topikok

Gyaloglás a Nőkért, harc az emlőrák ellen

2008.08.26. 13:21 bellini

A mellrák a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. 2008-ban az AVON Magyarország emlőrák elleni küzdelmének 10. évfordulóját ünnepeljük. A korábbi hagyományokat követve a világ egyik vezető kozmetikai vállalata ismét gyaloglást szervez, szeptember 13-án a Városligetben és környékén.

A szépség természetes forrása az egészség, ezért az AVON számára a nők egészsége ugyanolyan fontos, mint a szépségük. A kozmetikai vállalat ebben a szellemben kötelezte el magát az emlőrák elleni küzdelem mellett.

Az AVON a világ egyik vezető kozmetikai vállalataként 1955-ben hozta létre az AVON Alapítványt, amelynek küldetése a nők támogatása. Az alapítvány 1992 óta vesz részt az emlőrák ellenes küzdelemben. Az önzetlen globális összefogás eredményeképpen az alapítvány az elmúlt 15 évben több mint 525 millió dollárt adományozott a mellrák elleni harcra világszerte. Az AVON Magyarország 1998-ban csatlakozott e misszióhoz, és 2007-ig közel 500 millió Ft-ot gyűjtött össze az emlőrák elleni küzdelem támogatására.

2001 és 2005 között öt alkalommal rendezték meg Magyarországon az "Egy napos gyaloglás az életért" elnevezésű eseményt. A gyalogláson minden alkalommal több ezren vettek részt.

Miután a cég idén az emlőrák elleni küzdelmének 10. évfordulóját ünnepli, úgy döntöttek, hogy a korábbi hagyományokat követve ismét gyaloglást szervez, 2008. szeptember 13-án a Városligetben és környékén.

Céljuk, hogy minél többen összegyűljenek, és részvételükkel kifejezzék elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben. Így arra buzdítanak mindenkit, hogy gyalogoljanak együtt, hiszen az összefogással felhívhatják a figyelmet a nőket leginkább érintő betegségre és a megelőzés fontosságára!

11.00 – 13.00: Regisztráció a Petőfi Csarnoknál
13.00: Bemelegítés Katus Attilával
13.30: Gyaloglás az Életért
16.00 órától fellépők a Petőfi Csarnokban:
Gáspár Laci, Four for Dance, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, Zséda nagykoncert

A koncertekkel egyidejűleg szűrővizsgálatok és egyéb programok várják a látogatókat.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar hír egészség rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr15633770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása