HTML

Friss topikok

Villámok közepette forgatott a Fiesta

2008.08.25. 13:03 bellini

A napokban forgatta le a Fiesta zenekar új videoklipjét a Te rongyos élet c. dalhoz. A klipben a latinzene hazai királyai nem egyedül szerepelnek, Csordás Tibi mellett Farkas Zsófi, Kefír és Hugo Sunchez is dalra fakad.

Valódi kubai hangulatban, hatalmas buli közepete zajlott a klipforgatás, melyet bár végig beárnyékoltak a felhők és folyamatos villámlások fenyegették a stábot, mindössze egy pár csepp eső frissítette fel az amúgy igen forró hangulatot.

„Nagyon szeretjük a duetteket, többet is készítettünk már és szerencsére egytől egyig mindig nagyon jók voltak a közönség reakciói is. Attól, hogy többen énekelünk, a dal is több lesz, hiszen mindenki hozzáteszi a saját egyéniségét, valamit, amit csak ő tud. Zsófit Magyarország legjobb énekesnőjének tartom, Hugo spanyol rap-je egészen egyedülálló, Kefír különleges és ezer közül is felismerhető hangja pedig egészen más, mint az enyém, remekül kiegészítettük egymást, ami úgy vélem a végeredményen is látszik – mesélte Csordás Tibi.

A rendkívül vidám hangulatú klip ellenére kicsit mégis cinikus, keserédes szövegű dal a második legújabb, Lehet hogy álom c. albumukról, amelyhez a fiúk klipet készítettek. Ahogy az már tőlük megszokott, ezt a dalt is jórészt Puerto Rico-ban készítették, amelyen a műfaj legnevesebb képviselőivel dolgoztak együtt.

A klip augusztus 25-től látható a VIVA-n.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar videoklip énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr71631817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása