HTML

Friss topikok

Top 5: szülésre várakozó sztárok

2008.08.25. 17:52 bellini

2008 a terhes hírességek éve. Megkezdve Christina Aguileratól egészen Jennifer Lopezig, akik év elején lettek édesanyák, egészen Nicole Kidmanig, Angelina Jolieig és újabban Gwen Stefaniig.

És ahogy már csak pár hónap maradt hátra az év utolsó napjáig, biztosak lehetünk benne, hogy Szilveszterig újabb sztármamák fognak szülni. A terhes anyukák között szerepel Minnie Driver, Ashlee Simpson és Jennifer Garner.

Top 5: szülésre várakozó sztárok

1. Minnie Driver
Amióta márciusban bejelentette terhességét, azóta várja a 38 éves színésznő első gyereke érkezését. Az augusztus utolsó napjaiban szülő Driver a következőket nyilatkozta: "Egész életemben szerettem volna gyereket. Nem tudom elhinni, hogy ennyit vártam rá."

2. Lisa Marie Presley
Elvis Presley lánya 40 évesen fogja megszülni ikreit, valamikor ősszel. Az énekesnő bevallotta, hogy férje is ugyan azokat az érzéseket éli át mint ő: "Minden érzéseimet átéli. Úgy érzi, hogy az ő hasa is nő, és ugyanolyan étvággyal eszik mint én."

3. Gillian Anderson

Az X-Akták színésznője októberben hozza világra gyermekét. A 40 éves Anderson a harmadik terhességénél van. "Az egyetlen dolog amit terhesen csinálok, hogy eszek és tétlenül ülök." - vallott a színésznő.

4. Ashlee Simpson-Wentz
A 23 éves énekesnő október közepén hozza világra első gyerekét. Ashlee és férje, a szintén zenész, Pete Wentz nagyban titkolják gyerekük nemét.

5. Jennifer Garner
Jennifer Garner, Ben Afflek felesége valamikor decemberben hozhatja világra második gyermekét. A párnak van már egy két és fél éves kislánya, Violet.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár sztárok színésznő hírességek celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67632451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása