HTML

Friss topikok

Hal a tortán: Damu Roland játékból flörtölt Dér Henivel

2008.08.25. 13:38 bellini

Dér Heni apjává fogadta Kovit. Az énekesnő olyan közeli viszonyba került a pornóguruval, hogy pár nap után Papának szólította. Heni meglepetéssel készült a vendégeknek, a vajdasági menü mellé ugyanis egy transzvesztita előadóművészt is hívott, aki azonnal rámozdult Damu Rolandra… Ha a vacsora nem is aratott kiemelkedő sikert, Heni külseje annál inkább: a lány olyan csinos volt, hogy a Jóban, rosszban rosszfiúja nem győzött udvarolni neki.

 

Bár Heni először azt hitte, Kovi majd csak a szexről beszél egész héten, nagyon kellemesen csalódott, a pornóguruban ugyanis egy érdekes és kedves embert ismert meg.

 

„Kovi a fogadott apukám lett, pedig volt bennem előítélet irányában. Azt hittem, folyton a szexről fog majd beszélni, de szerencsére nem így lett. Nagyon kedves és okos ember, azóta is tartjuk a kapcsolatot – mesélte lelkesen Heni. – Mindenkit megkedveltem egyébként, pedig Cilikével az első egy-két napon nem éreztük egymás lelki világát, aztán összemelegedtünk!”

 

Heni is észrevette, hogy Damu Roland megpróbál közeledni felé, de természetesen csak játékból flörtölt egymással a két sztár. Heni szerint egyébként Rolandhoz illik a szerep, amelyet a Jóban, rosszban-ban játszik.

 

 „Roland egy igazi vasmacsó, de van sármja, amelyet természetesen próbált használni – nevetett Heni. – Vele ökörködtünk a legtöbbet, de nehéz mellette szóhoz jutni, rengeteget beszél. Egy idő után már kicsit sok, de azért nagyon szerethető!”

 

Hogy Damu sikeres a szebbik nemnél, azt jól mutatja, hogy Henin kívül nagyon szimpatikus volt a meglepetés-vendégnek is: Matthiasnak, a transzvesztitának, aki érkezése után nem sokkal a jóképű rosszfiú ölében kötött ki!

 

Dér Heni főztje hétfőn, 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv magyar sztárok show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr54631883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása