HTML

Friss topikok

Szandinál a gyerekeké volt a hatalom

2008.08.22. 10:38 bellini

Nem kevesebb, mint hat gyerek próbálta akadályozni Szandit abban, hogy elkészítse menüjét. Az énekesnő áthívta nővérét és gyermekeit, hogy segítsenek, ám végül a csemeték inkább csak elvonták a figyelmet a főzésről. Ezzel együtt a menü jól sikerült, a hangulat pedig igencsak emelkedett volt a búcsúvacsorán, amely közös zenélésbe torkollott…

Szandi mindent beleadott a főzésbe, nem az ő hibája volt, hogy végül mégsem sikerült a tervei szerint a vacsora. Az énekesnőt ugyanis meglátogatta nővére, Viki a családjával, így hat gyerek „garázdálkodott” a házban.

„Nem tudtam igazán a főzésre koncentrálni, mert a tesvérem átjött a három gyermekével, és az enyémekkel együtt már hatan voltak. Még a csilláron is gyerek lógott!” – nevetett Szandi, aki különleges meglepetéssel készült a vendégeknek. Testvérével duettet énekeltek, úgy fogadták a vacsorára érkezőket. Amíg a vendégeknek várni kellett a főfogásra, a Szandi gyermekei által készített csocsóval játszottak.

„Mivel a gyerekek miatt nem tudtam a főzésre koncentrálni, sajnos a szarvassült kicsit száraz lett, de ettől még nem volt rossz a vacsora. A hangulat pedig kifejezetten jó volt. Még a stúdióba is lementünk, ahol a fiúk – Zoli, Áron és a férjem, Csabi – zenélésbe kezdtek! Ganxsta Zolinak mondtuk, hogy Flipper Öcsi basszusgitárján játszik, ettől nagyon lelkes lett!”
Szandi férjét, Csabit a játékosok egész héten cikizték a mellényével, hiszen gyakran azt hord. A jó humorérzékkel rendelkező házaspár azonban nem sértődött meg, sőt: rá is játszottak a dologra!
„A férjemet egész héten azzal zrikálták nekem, hogy mindig mellényben jár, Csabi ezért,amikor lementünk a stúdióba, neonzöld láthatósági mellényben fogadta őket!” – árulta el az énekesnő, aki partnerre talált Ganxsta Zoliban.
„Amúgy szeretem a rockzenét, és Zoli is rájött, hogy több közös pontunk is van. Például csak mi ketten ittunk az egész társaságból. Én ugyanis szeretem a sört, Zoli szintén, de a többiek nem… Áron volt az egyedüli kivétel, ő ugyanis csütörtökön berúgott egy kicsit, életében először. Nálam viszont már nem ivott.” – sajnálkozott Szandi.

Szandi főztje pénteken, 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

2 komment

Címkék: média tv magyar sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77627334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabi · http://starlap.hu 2008.08.22. 10:52:43

szerinten fekete laci nagyonmorcos ezen a héten

bellini · http://doily.hu 2008.08.22. 12:13:42

csabi: Nagyon az, semmi sem jó neki.
süti beállítások módosítása