HTML

Friss topikok

Laguna Beach-lázban ég a VIVA műsorvezetője

2008.08.22. 12:28 bellini

Ada sorozatfüggő! A VIVA műsorvezetője képes hajnalig a képernyőt bámulni, ha arról van szó, hogy kedvenc sorozatának hősei izgalmas kalandokba keverednek. Adának szeptembertől lesz új programja: nyomon követi majd a Laguna Beach amerikai fiataljainak sorsát!

Szeptember 1-én indul a VIVA képernyőjén a Laguna Beach, Amerika egyik legkedveltebb reality-showja. A sorozat nyolc kaliforniai fiatal életét követi nyomon.
 
„Korábban láttam már részeket a Laguna Beach-ből, és nagyon tetszik! A kedvenc szereplőm a szőke Kristin.” – árulta el Ada. – „Ez egy nagyon jó kis sorozat, a szereplők ugyanazokat a problémákat élik meg, mint amit a mi fiataljaink, csak luxuskörnyezetben. Ugyanolyan gondokkal küzdenek, szerelmi háromszögekkel, a sulival, azzal, hogy mit vegyenek fel a buliba, vagy hogy kijött egy pattanásuk. Biztos, hogy a VIVÁ-n is nézem majd!” – lelkendezett Ada, aki elárulta, sorozatfüggő. Olyannyira, hogy időnként hajnalig képes a képernyő előtt ülni!
 

A Laguna Beach: Az igazi Orange megye egy reality sorozat, amely nyolc kaliforniai fiatalról szól. A srácok érettségi előtti utolsó évüket töltik a középiskolában, és a fiatalok hétköznapi problémáival küzdenek. A Laguna Beach szeptember 1-én, az iskolakezdésre kerül képernyőre, minden hétköznap, a VIVA műsorán!

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozat celeb magyar sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78627589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása