HTML

Friss topikok

Gwen Stefani énekesnőnek fia született

2008.08.22. 11:09 bellini

Gwen Stefani amerikai énekesnő csütörtök reggel egy egészséges kisfiúnak adott életet, akit Zuma-nak neveztek el. Ez az énekesnőnek és férjének, Gavin Rossdalenek a második gyereke.

Gwen Stefani énekesnő életet adott második gyerekének a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban, az énekesnő szóvivője Dave Tomberlin a sajtónak elmondta, hogy úgy a kismama, akárcsak a kisfiú kitűnő egészségnek örvend.

A kisfiú, Zuma Nesta Rock Rossdale, 3,85 kilogrammal született, adta hírül Stefani sajtosa. A 38 éves énekesnőnek és 40 éves férjének van még egy fia, Kingston, aki 2006-ban született.

Gwen Stefani a No Doubt csapat énekesnőjeként vált híressé. Első szólóalbuma 2004-ben jelent meg Love. Angel. Music. Baby címmel, amely igencsak sikeresen debütált a zenei piacon.

Stefani 1995-ben ismerte meg jelenlegi férjét, akivel 2002-ben házasodtak össze, az esküvőjüket kétszer rendezték meg, Londonban és Los Angelesben, két hét kihagyással.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32627406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása