HTML

Friss topikok

Az Egy test, két lélek sikert aratott

2008.08.22. 13:31 bellini

Két és fél hónap kihagyás, három hónap kemény próba, rengeteg probléma és nélkülözés, meghozta eredményét augusztus 17-én este, Ujszászi Dorottya és Baranya Dávid számára. Nagy sikerrel mutatták be első önálló kortárs darabjukat közel kétszáz színház szerető néző előtt. Múlt év októberében találkozott először egymással a két művész, aminek eredmény egy táncszínházi produkció lett. A művet, 2007. december 11-én mutatták be először Győrben, és a vártnál is nagyobb sikerré vált. A nézők és a szakma egyaránt szerette.
 

Akkor hét percet láthatott a közönség, és még szó sem esett a folytatásról. Dávid a bemutatót követően Berlinbe utazott, hogy eleget tegyen egy megtisztelő felkérésnek, de amikor letelt a két és fél hónap, már tudta, hogy lesz folytatás. Áprilisban haza érkezett és szinte rögtön utazott partnerével, Ujszászi Dorottyával Kecskemétre a Finge 2008 szervezőinek meghívására.


Az Egy test, két lélek ismét elismeréseket szerzett. Rövid pihenő után következett a Vámpírok Bálja musical előadásai, és egy időben elkezdődtek a közös darab próbái. Júniusban, júliusban és augusztusban végig a próbaterem lett otthonuk, majd augusztus 17-én eljött a bemutató napja. A siker nem maradt el.


A késői kezdés ellenére, közel kétszáz néző foglalt helyet, vagy állt, guggolt a nézőtéren és várták az előadást. A harmincadik perc végén pedig vastapssal jutalmazták a művészüket. Az Egy test, két lélek sikert aratott!

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír tánc

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr94627685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása