HTML

Friss topikok

Fogyásáról vallott Britney Spears

2008.08.21. 11:18 bellini

Ezen a héten már másodjára kerül Britney Spears amerikai pop énekesnő az OK! magazin címlapjára. Britney Spearsnek sikerült újra visszanyernie régi alakját erről mesélt a magazinnak.

"Egészségesebb vagyok mint valaha. Nem eszek egyáltalán cukrot, nem nyúlok a gyümölcsökhöz vagy a gyümölcslevekhez, éppen cukortartalmúk miatt. Csirkét, hala, rizst és avokádót eszek. A reggelim tojásfehérjéből áll, ebédre pedig pulyka burgert eszek. Megpróbálok napi 1200 kalóriánál kevesebbet enni. Lehet, hogy ez kevésnek tűnik, de elég sok olyan élelmiszert van amit fogyaszthatok." - nyilatkozta Britney Spears.

A sport sem hiányozhat az énekesnő életéből. Britney ötször végez fizikai gyakorlatokat egy héten, hogy megtarthatja bombázó alakját. Az énekesnő új életviteléről a szakemberek csak dicsérő szavakkal tudnak beszélni. És valóban a képek is azt bizonyítják, hogy az énekesnő visszakapta régi formáját.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár britney énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32625751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása