HTML

Friss topikok

Tiltsuk be a kórházas sorozatokat

2008.08.20. 14:19 bellini

Ezt is megértük. Igen. Az olaszok orvosi szövetsége vagy valami ehhez hasonló szervezet rájött, hogy nem jó butítani a népet, a kórházas sorozatok pedig csak ezt teszik. Mind ezt teszik. A Grace klinika, az ER és Doktor House sem kivétel ez alól. Túl jó fénybe tüntetik fel az orvosi ellátást.
"Ezek a sorozatok téves információkat szolgáltatnak a nézőknek." - nyilatkozta az adott szervezet egyik képviselője.
Namármost mi van ha a néző, nem azt szeretné látni, amint Meredith és csapattársai  miként esnek szerelembe, majd jól szakítanak, hogy a néző szomorkodjon, s méltatlankodjon, hogy már megint egy szerelem ment tönkre. Nem. A nézőnek valós jelenetek kellenek, amint Marika néni leesik a műtőasztalról, vagy éppen valakinek a gyomrában felejtik valamelyik műtőezközt, ez kell. Na meg kéremszépen a hálapénzről nem beszél senki ? Vagy Meredith zsebében sosem landolt 100 dolláros bankó, hogy kivigye az ágytálat ? Gondolom erre gondoltak az olaszok, vagy náluk nincsenek ilyen esetek, csak minálunk ?
Mi tévők legyünk, mi tévők legyünk ???.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: blog sorozat sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr74624570

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.08.20. 14:22:42

Tiltsuk be a kórházas sorozatokatEzt is megértük. Igen. Az olaszok orvosi szövetsége vagy valami ehhez hasonló szervezet rájött, hogy nem jó butítani a [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása