HTML

Friss topikok

Nepálban is bemutatták a Logant

2008.08.20. 17:58 bellini

A Madindra - Renault vállalat Nepálban is bemutatta a jobbkormánnyal rendelkező Logan gépjárművet, ez egyike a cég hosszútávú terveinek a térségben, adja hírül a Reuters.

A Berlina modell nem ért el sikereket az indiai piacon, köszönhetően a magas üzemanyag áraknak, emiatt a vásárlok nagyrésze a kiskategóriás autókat részesítette előnyben.

A Mahindra - Renault vállalat az Agni Inc vállalaton keresztül hozza forgalomba a Logan gépjárművet. Az Agni jelenleg Mahindra gépjárműveket és traktorokat forgalmaz a térségben.

Nepál az első olyan ország ahol bemutatják az indiai Logant, a gyártó azonban India más országaiban és az afrikai piacon is bemutatni készül a Logant.

A Mahindra április óta 6.000 autót értékesített Indiában, ez pedig 26%-os csökkenést jelent a tavalyi évhez képest. A csökkenést több tényező is befolyásolta, az üzemanyagárak növekedése, valamint az erős konkurencia.

1 komment

Címkék: autó botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40624882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pillangom 2008.08.21. 20:23:35

"Nepál az első olyan ország ahol bemutatják az indiai Logant, a gyártó azonban India más országaiban és az afrikai piacon is bemutatni készül a Logant."
Van egy kis elírás, mert így úgy tűnik, mintha Nepál India egyik országa lenne, ami már önmagában is paradoxon. :) Gondolom az indiai kontinenst érted ez alatt.
süti beállítások módosítása