HTML

Friss topikok

Hazaengedték Elizabeth Taylort

2008.08.20. 14:50 bellini

Elizabeth Taylor színésznőt kiengedték a kórházból, nyilatkozta a színésznő egyik ismerőse a People magazinnak. A forrás szerint a színésznő otthon van és nagyon jól érzi magát.

Hazaengedték a kórházból Elizabeth Taylor színésznőt, aki mivel már jól van kirándulását tervezi, valószínűleg Európát és a Hawaii szigeteket látogatja meg.

A színésznő képviselője még nem nyilatkozott a felröppenő hírekről. A 76 éves színésznőt múlt hónapban utalták be egy Los Angeles-i kórházba, súlyos egészségügyi panaszokkal.

Akkor a sajtó arról cikkezett, hogy a színésznő állapota rendkívül súlyos, ezt hozzátartozói azonban cáfolták. A két Oscár díjas színésznőnek viharos élete volt, életét minden bulvárlap szívesen ecsetelgette.

Az utóbbi időben Elizabeth Taylor egészségügyi problémái miatt távol tartja magát a médiától és a filmforgatásoktól.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30624620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása