HTML

Friss topikok

Fekete Laci bojkottálta Anikó csirkéjét

2008.08.20. 09:21 bellini

A Hal a tortán történetének egyik legnépszerűbb szereplője volt Molnár Anikó, aki másodjára sem okozott csalódást a nézőknek. A szőke lány nagyon megkedvelte a csapatot, egyvalakinek azonban nem tudott a kedvére tenni: bár külön Fekete Laci kedvéért készített grillcsirkét, a világ legerősebb embere nem kért belőle. Persze Anikó és Szandi egy kicsit ki is érdemelték Laci neheztelését, a két lány ugyanis leleplezte a férfi desszertjét…

 

Molnár Anikó és Szandi kihúzták a gyufát Fekete Lacinál. Az erőművész ugyanis gyümölcssalátát szolgált fel desszertként, ám a két lány kiderítette, Laci bizony konzervből tálalta eléjük a finomságot. Nem volt nehéz, Szandi ugyanis éppen ilyen desszertet tálal időnként a csemetéinek.

 

„Laci nem vette jó néven, hogy lelepleztük. Szandi mondta neki, hogy ez konzervből készült, és a gyerekeinek ő is ilyet szokott adni, ő azonban kikérte magának. Igaz, már előző este sem volt elégedett, amikor Áronnál vacsoráztunk, és ez rányomta a bélyegét a hangulatra…”

 

Laci nehezen viselte, hogy a lányok meggyanúsították, pedig ennek a gyanúnak megvolt minden alapja, Anikóék ugyanis a kukában megtalálták a trópusi vegyes gyümölcssaláta dobozait. Laci persze azt is rossz néven vette, hogy a csajok belepillantottak a szemetesbe, pedig Anikó és Szandi nem bántásnak, hanem viccnek szánták a kis akciót… Saját vacsoráján Anikó mindent megtett, hogy az erőművész elégedett legyen, még Laci nagy kedvencét, a grillcsirkét is elkészítette.

 

„Laci mindig azt mondja, imádja a grillcsirkét. Én éppen azért a csülök, meg a bécsi szelet mellé azt is készítettem, ő viszont hozzá sem nyúlt… Amikor rákérdeztünk, hogy miért, azt mondta: azért nem, mert azt bárhol ehet.” – árulta el szomorúan Anikó.

 
Anikó mindezzel együtt pozitív mérleggel zárta a hetet.
 

„Mindent összevetve mindenki nagyon jó volt az egész, most már tudtam, mire számítsak. A csapat is jó volt, még Laci is, pedig ő nagyon fáradtan állt neki a forgatásnak, sokat dolgozott…” – mentegette a világ legerősebb emberét Anikó.

 

Molnár Anikó főztje szerdán, 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tv hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14624140

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: TajirQQ 2019.05.06. 21:44:28

Az olasz csodafalu - Határátkelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása