HTML

Friss topikok

Christina Applegate kigyógyult a rákból

2008.08.19. 13:25 bellini

Christina Applegate amerikai színésznő kigyógyult a mellrákból, melyet egy hónappal ezelőtt egy rutinellenőrzés során fedeztek fel nála, miután sikeresen megoperálták.

A Bundy család egykori Kelly-jét egy hónappal ezelőtt, rutinellenörzés során diagnosztizálták mellrákkal, adja hírül a hollywood.com. A 36 éves színésznő elmondta, hogy a sikeres kezelésnek köszönhetően minden daganattól megszabadult.

"Meggyógyultam. Abszolút, 100%-osan meggyógyultam, Mindent eltávolítottak és biztos nem fogok mellrákban meghalni" - nyilatkozta Applegate a Good Morning America című televíziós műsorban.

Christina azt is bevallotta, hogy rendkívül megijedt, amikor rákkal diagnosztizálták, folyton remegett és nem tudta mit tegyen, kihez forduljon.

"Annyira dühös voltam és emlékszem, hogy remegtem" - mondta a színésznő, aki a Bundy család butácska Kelly-jeként vált híressé.

Múlt hónapban a színésznőt Emmy díjra jelölték a Samantha Who című sorozatban nyújtott alakításáért. A színésznőt Arany Glóbusz díjra is jelölték, ugyanezért a szerepéért.

Applegate jövő hónapban egy segélyakció keretén belül gyűjt pénzt a mellrák elleni kutatás megsegítése céljából, Meryl Streep, Jennifer Aniston és Charlize Theron színésznőkkel együtt, és melyet a CBS, az NBS és az ABC csatornák egyszerre közvetítenek.

1 komment

Címkék: celeb bulvár sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14623029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2008.08.19. 13:37:01

A rákból nem lehet meggyógyulni,csak időlegesen.Nagyon sajnálom őt,mert egyike a kedvenc színésznőimnek.Tehetséges,kedves,bájos! Nagyon szurkolok neki,hogy tényleg meggyógyuljon,és hosszú evekig szórakoztasson minket!!!
süti beállítások módosítása