HTML

Friss topikok

A Hal a tortán lefőzte a Vacsoracsatát!

2008.08.19. 13:32 bellini

A Hal a tortán ismét bizonyitott: két napja tért vissza a képernyőre új epizódokkal és máris legyőzte a konkurens csatorna hasonló főzőműsorát!

Ugyan mára ismét mindkét főzőműsor egyszerre, főműsoridőben kerül képernyőre, és bár az eredeti koncepcióval ellentétben most a Vacsoracsata is sztárokat állított csatasorba, az első adások alapján úgy tűnik, a TV2 vendégváró valóságshowja verhetetlen!
 

A kereskedelmi csatornák szempontjából fontos, 18-49 éves célcsoportban a tévénézők 27,7 %-a volt kiváncsi a Hal a tortánra, szemben a konkurens csatorna műsorával, amelyet 26,5 % nézett.

Ezen a héten egyébként a nézők kéréseit teljesítette a TV2, a vendégjáró valóságshow első szezonjának legnépszerűbb játékosai látják egymást vendégül a Best of-hal a tortánban! A TV2 szavazást tartott a www.halatortan.hu honlapon, ahol arra bíztatták a nézőket, szavazzanak, hogy kit szeretnének újra látni a műsorban. Így alakult ki a névsor és a heti műsor, melyben Kovács Áron strandra invitálta és szörfözni tanította vendégeit, Fekete Laci dalra fakadt, Ganxsta Zoli leitatta az absztinens Áront, Molnár Anikó nem tudott a világ legerősebb emberének kedvében járni, Szandinál pedig a gyerekek vették át az uralmat.
 

A TV2 ígéri, az új szezonban is rendkívül szórakoztató adásokkal jelentkezik a mára komoly rajongótáborral rendelkező, kiváló nézettséget produkáló, közkedvelt műsor.

2 komment

Címkék: tv sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr17623043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Samott 2008.08.20. 13:01:46

Valoban, a friss epizod megverte az ismetlest... :) Milyen meglepo... :) (ez egyebkent valami tv2 PR blog?)

bellini · http://doily.hu 2008.08.20. 13:17:25

Kedves Samott nem, semmi köze a TV2 csatornához.
süti beállítások módosítása