HTML

Friss topikok

A BMW-t kedvelik az amerikaiak

2008.08.19. 14:58 bellini

Az amerikai lakosság nincs elragadtatva az amerikai gyártóktól. Erre derített fényt az American Consumer Satisfacion Index kutatása, melyből kiderül leginkább az európai autók a kedveltek.

Jobban kedveli az amerikai lakosság az Európában és Ázsiában gyártott autókat mint az amerikai járgányokat, ez derült ki az American Consumer Satisfacion Index kutatása során.

A legkedveltebb autók listájának végén a GMC által gyártott GMC Sierra áll, melynek ára eléri a 18.000 dollárt. Június folyamán az Egyesült Államokban 94.777 darabot értékesítettek belőle.

Ugyancsak a lista végén, a GMC-vel egyetemben áll a Hyundai. A gyártó legeladottabb modellje a Sonata, melynek ára 18.300 dollár, és melyből július folyamán 77.000 darabot adtak el.

A Lincoln sem ért el jó helyezést, őt követte a Cadillac és a Buick.

Az toplista élén áll a Honda (legeladottabb modellje az Accord) valamint a Toyota, melyből 282.000 darab járművet vásároltak júliusban.

Az amerikaiak legkedveltebb autója azonban a BMW, melyből legtöbbet a BMW 3-as szériájából vásároltak. Mindezek ellenére a számadatok azt mutatják, hogy a Toyota a legeladottabb márka.

Szólj hozzá!

Címkék: toplista autó business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20623167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása