HTML

Friss topikok

Eva Longoria kerüli a csókos jeleneteket

2008.08.15. 10:15 bellini

Eva Longoria Parker, a Született Feleségekből híressé vált színésznő, Gabrielle Solis alakítója arra kérte a sorozat készítőit, lehetőleg minél kevesebb csókos jelenetet írjanak neki.

Gabrielle Solis igencsak kacér nő a Lilaakác közben, aki nem veti meg a férfiakat, alakítója Eva Longoria Parker azonban most arra kérte a Született Feleségek sorozat készítőit lehetőleg karaktere ne játszódjon csókos jeleneteket, helyette inkább az öleléseket hozzák előtérbe.

A Contactmusic.com szerint Eva Longoria, aki nemrég ünnepelte egy éves házassági évfordulóját a San Antonio Spurs játékosával, Tony Parkerrel, egyre nehezebben viseli azt a tényt, hogy férjén kívül más férfiakat is meg kell csókolnia.

"Mindig azon vagyok, hogy elkerüljem a csókos jeleneteket" - nyilatkozta a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy harcol a rendezőkkel azért, hogy minél kevesebb forró jelenetben legyen része.

Nem Longoria az egyetlen színész a sorozatban, aki kerüli a csókos jeleneteket. Filmbeli férje is hasonló nézeteket vall.

"Ricardo (Chavira) utálja ha csókolózunk. Mindkettőnknek rendkívül kellemetlennek a csókos jelenetek" - nyilatkozta Eva Longoria.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32616889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása